Fortsätt till huvudinnehåll

Vilken dildo är jag?

Du liknar mest: Rabbit & Pearl

Du är en riktig hyvens typ. Det finns nog ingen som tycker illa om dig. Du är social, men uppskattar även att vara för dig själv ibland. Med andra ord så har du hittat en ganska bra balans i livet och dina vänner skulle beskriva dig som en ganska naturlig person utan allt för många neuroser. Tänk bara på att gränsen mellan att vara så normal som du är och att vara tråkig kan vara hårfin. Du skulle förmodligen må bra av att göra något lite annorlunda i ditt liv.

Vem är du? - och observera att länken går till en sexleksaksshopp - du kan råka lägga ut pengar på sådant du egentligen vill ha, men aldrig vågat köpa! ;o)


//Zac

Kommentarer

 1. Något av det mest absurda jag sett i den vägen är en Hello Kitty-dildo. :-)

  SvaraRadera
 2. Är inte alla batteridrivna? Det är inte miljövänligt... Men det kanske finns någon med handväv? En s.k. "handtralla"? Eller gör det själv varianten. Herregud vilka uppfinningar rosa, knottriga, ja Gud vet allt. I filmen "Heartbreak Hotel" fanns en böjd sak med roterande ollon!! Jättebra film med Helena Bergström och Maria Lundqvist. Jag har sällan skrattat så mycket åt en film. Den beskriver kvinnors motsvarighet till "gubbsjuka":)

  SvaraRadera
 3. Hmm, det hade varit en intressant produktidé för någon, miljövänliga dildos och andra sexleksaker. Jag tror att man skulle kunna göra en väldigt användbar dildo i trä, bara man hittar en bra miljö- och hudvänlig lack eller annan ytbehandling.

  Jag har för mig att jag läst om en historisk vibrator som var ihålig i vilken man stängde in ett bi eller liknande, naturligtvis bör djurvänner släppa ut djuret igen när man är färdig. :-)

  Det ju bara synd att de flesta leksaker för kvinnor konstrueras av män, jag misstänker starkt att de då mer speglar de fantasier vi män har än vad som skapar maximal njutning för kvinnan.

  Det är väl dags för kvinnor att börja konstruera sina egna sexleksaker! :-)

  Den bästa sexleksaken för en kvinna är säkerligen inte någon form av penissubstitut, kanske någon form av äggformad vibrator med mjuka och runda former främst avsedd att användas på utsidan?

  Jag undrar ifall inte sexleksaker konstruerade av kvinnor kan ge oss killar lite tips om hur man bäst ger våra kvinnor mer njutning?

  SvaraRadera
 4. Läs Peter Englunds lilla krönika/kolumn/whatever om 'Massagestavens historia'. Grymt intressant och rolig läsning.

  Skall du utveckla den ultimata massagestavsnjutningen, Kenneth, så börja med att läsa in historien! ;o)


  //Zac

  SvaraRadera
 5. Ja jag har ju sagt att männen bestämmer allt. T.om. hur en vibrator för kvinnor ska vara utformad. Djävla patriarkat. Det är kyrkans fel:)ha, ha

  Självklart ska djuret släppas ut igen:) Kul inlägg Kennet:)!

  Det är väl inte Kennet som ska utveckla den ultimata massagestavsnjutningen Zac? Det var ju kvinnorna själva....:) eller hur?

  SvaraRadera
 6. I sann jämställdhet så måste ju givetvis Kenneth bidra med 50%? Och dessutom så måste han ju använda den 50% av tiden också - något att betänka när utformningen görs Kenneth, observera detta! ;o)

  För kvinnor som behöver mer...


  //Zac

  SvaraRadera
 7. Jag har redan en sexleksak som väldigt få flickor beklagat sig över, fast den är svår att mångfaldiga. ;-)

  Jag läste i Frank Zappas självbiografi "The Real Frank Zappa Book" om en groupie som inte ville ligga med artisterna, bara gjuta av deras organ. Tydligen använde hon alginat som gjutform.

  Jag misstänker att hennes samling i dag kan vara värd enorma summor. :-)

  Boken kan för övrigt starkt rekommenderas, han var vekligen en stor människa!

  "Remember, there's a big difference between kneeling down and bending over." --Frank Zappa

  "I have a message to all the beautiful people out there in the world... You'd better watch out because there's a lot more of us ugly motherfuckers!" --Frank Zappa

  SvaraRadera
 8. Jag jobbar delvis omgiven av Zappa-freaks... Vad mig själv anbelangar så är Zappa hysteriskt intressant som person och som åsiktsmaskin, men musiken sträcker sig till 'Strictly Commercial' - som är en relativt lättlyssnad platta. Min tidigare kollega hade allt Zappa gjort (70-tal album?) och mycket av det gick fullständigt över huvudet på mig... Min f d kollega var tidigare musiker så jag misstänker att det är "musikernas musikaspekten" som gjorde Zappa mer njutbar för min kollega än för mig... ;o)

  En annan kollega (och hans fru!) har väl sett honom varenda gång han gjorde spelningar i Sverige, och det var väl kanske så man skulle se honom kan jag tänka mig...

  Men oerhört intelligent (och rolig!) karl var han;

  "Stupidity has a certain charm -
  ignorance does not."

  "The real question is: Is it possible to laugh while fucking?"  //Zac

  SvaraRadera
 9. Hmm grunnar på detta ur en patriarkatiskt synvinkel. Allt är ju sprunget ur den...;)

  Om nu Kenneth lyckas uppfinna en sexleksak, varför ska han vara med 50% av tiden?

  Är det för att kolla sin kvinnas sexualitet? Hon får inte ha det skönt utan honom?

  Tänk om alla kvinnor världen över njuter så mycket av hans uppfinning, att deras män blir överflödiga:)

  Tänk om din fru köper den och inte längre vill dra upp storgäddan Zac! Tänk om hon säger "Nej älskling jag vill stanna hemma idag"...fniss Ho Ho vilken katastrof för...männen? Tänk om de själva uppfinner något, som gör att de avreglerar sig själva Ha ha f-n va kul! :);)

  SvaraRadera
 10. Där har vi det. Nu trillar min polett ner. Vetenskapen säger ju att männen kommer att kunna ha sex med sig själva. Jag har ju lagt in en länk om det tidigare:)

  Så vågar du göra uppfinningen Kenneth!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Enkelt matematik med SD:s egna siffror

Sverigedemokraterna(SD) går ut hårt med sin våldtäktsstatistik. Ingen direkt överraskning att man håller sig till noga utvalda siffror som styrker partiets genomgående tes att det är invandrare och invandringspolitiken bakom alla problem i samhället. Ettsvarspartiet Jag blir så road av anklagelsen från SD-håll att Piratpartiet "bara är ett enfrågeparti". Och visst så är det - det är bara demokratin som är i riskzonen och förtjänar denna fråga. SD är dock och förblir ett ettsvarsparti - "det är invandringens fel". Försök att ställa vilken fråga som helst, svaret kommer bli "det är invandringens fel". Lite mer jämförelser i slutet... Men våldtäkterna har ju ökat JÄTTEMYCKET?? Den lavinartade svenska ökningen är, precis som de flesta egentligen vet - att man låtit våltäktsbegreppet innefatta en massa andra sexuella brott ( mm ) - inte som SD ohederligt låtsas påvisa att ökningen enbart handlar om flyktingströmmarna. Mer socialklass 3 än "kultur"?

Filmrecension: Jumper

+ Underkänd , näe, detta är inget att hänga i granen - undvikes som pesten! ' Jumper ' zzzzzzzzzzz... *vaknar* Åhh, jag som tänkte skriva en liten recension... En film om en ung pojke som upptäcker att han kan teleportera sig fram och tillbaka i rummet, han är en s k "jumper"; dock så upptäcker han att det finns en organisation som gör allt för att förgöra alla jumpers. Dumunderhållning! Hål som elefanter springer igenom på höjden, dumunderhållning i dess allra, allra sämsta betydelse. Hayden Christiansen måste onekligen tillhöra sin generations absolut sämsta skådisar. Filmen är riktigt tråkig, dock med häftiga effekter och en grundhistoria som borde kunna ge filmen en chans att i alla fall ta sig över den normalt redan låga ribban för dum serietidningsaction, men nej - filmen är en riktig plåga att ta sig igenom... zzzzzzz *somnar igen* *risk för whiplashskador* //Zac +++++ Världsklass , mästerverk, måste ses ++++ Utmärkt , en rikti