Fortsätt till huvudinnehåll

Ringde inte iPhonen i morse?

Ringde inte klockan i morse?
Du är inte ensam.
En iPhone-bugg gör att upprepande alarm som ställts in innan skiftet till normaltid aktiveras en timme fel.
(Källa.)

Det är en månad gammal nyhet... :o\
Det sägs att det bara är att ta bort återkommande alarm och läggs in dem på nytt - men för mig fungerade det inte alls. Jag lade in dem dag för dag... Problemet lär vara fixat i iOS 4.2 som släpps om några dagar innan USA går över till vintertid. Men det är brutalt uselt av Apple att inte gå ut med problemet när det uppmärksammades på Nya Zeeland för drygt en månad sedan.

Farligt också...

Bilden illustrerar hur det kan se ut om man kastar "väckarklockan" i väggen... Oavsett om den ringer på rätt tid eller fel...


//Zac

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , NT

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Vadå Liberal-fallos??

Jag fattar inte ståhejet?  Och som vimpel: 

Beeeeenjamin!

Jag läser i Expressen :  Benjamin är glad. Benjamin köper nya byxor. Benjamin är nöjd. Benjamin får syn på tvättrådslappen i byxorna; På tvättrådslappen stod det två separata instruktioner – en för kvinnor, och en för män. Kvinnoinstruktionen var de riktiga tvättråden, medan männen fick följande råd: "Don't even try, just give to:", följt av en pil till ordet "women". Benjamin förstår att det är ett skämt, men "sunkigt och ofräscht" . Benjamin blir chockad. Benjamin blir ilsk. Benjamin säger "det är sexistiskt, helt enkelt" . Benjamin klipper av lappen för att han klarar inte av att gå runt en sådan lapp. Benjamin publicerar en bild med lappen på Facebook. Benjamin hoppas på att den sprids. Benjamin märker att den sprids. Benjamin hamnar i Expressen. Benjamin verkar gladare igen. Jag tänker:  Benjamin kanske borde skaffa sig ett liv?