3 aug. 2008

Vilken sommarplåga är värst 2008?

Förra året så hade jag en omröstning, med en lite tvivelaktig site som skötte själva röstningen - det dök upp en massa reklam här tyvärr... Men jag klipper valda delar och fråga nu för detta varma 2008:

Vilken sommarplåga är värst?

Mygg

Mygg är riktiga stealthfighters... Men hör dem, men ser dem inte... Sedan håller de alltid sig på precis höravstånd, man hör att de flyttar sig fram och tillbaka över "hörbarhetsgränsen"... Ganska få sådana i år, har inte blivit biten en enda gång, och dottern som får enorma bölder av dessa har också varit förskonad.

Knott

Knott är ena hemska saker - jag tror att de består av två käkar, två vingar och ett anus - jag tror faktiskt att fanstygen inte ens har någon matsmältningsfunktion - de lever ta mig sjutton bara för att jävlas med oss! Men även dessa har varit lugna i år, jag ser små svärmar utomhus, men de anfaller inte - frågan är om det är någon annat litet flygfä?

Per Gessle

Har hållt sig borta från media! Tror ta mig faan att jag har inte hört ett endaste alster från karln någon gång under sommaren! :o)

Säsongsvis

För egen del så börjar det med mängder med fästingar, detta jordens avskum, satans bannhundar... Sedan blir det normalt sett mygg o knott för att sedan sakta lämna plats för bromsar och nu i sommarupploppet så börjar det vimsa runt en massa getingar överallt... Och getingar har det varit i mängder. Jag har t o m byggt getingfällor som jag hängt ut.
Man blir aldrig fredad på något vis... :o(//Zac

6 kommentarer:

 1. Myggor är som barn - det är när de blir tysta som man ska bli riktigt orolig...
  :-P

  SvaraRadera
 2. Jaha, man skulle rösta också?! Hmmm...?
  Då röstar jag på Per Gessle för allt annat går det att utrota med light-saft!
  :-D

  SvaraRadera
 3. Undrar om de måste inmundiga det, eller om det räcker med att spraya på dem?


  //Zac

  SvaraRadera
 4. De måste nog få in det i systemet via den primära införselkanalen för fasta och flytande ämnen. Turisterna brukar kunna sköta det själva men insekterna kanske man får truga, t.o.m. mata/muta dem med riktigt socker först...

  SvaraRadera
 5. Broms-spår i underkläderna är elände på sommaren.

  Det är så många som numera har byxor som landat nere vid knävecken, och under finns det kalsonger som...ja, gör bromsspåren mer synliga. Som tur så har de flesta kraftigt färgade kallingar..

  Det är nog mer än en sommarplåga..

  SvaraRadera
 6. Jag har fått intrycket att åtminstone myggor och knott söker sig till människor med sött blod, de senaste åren verkar de inte tycka om mig längre. När alla andra svär och måste gå in sitter jag kvar ute och får ändå bara något enstaka stick. Finns det knott som kör LCHF också? De måste då i alla fall vara i minoritet.

  SvaraRadera

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...