Fortsätt till huvudinnehåll

Hetsbantad, eller bara normal?

Hetsbantad skriker den svarta rubriken ut om Jennifer Love Hewitt:

Hetsbantad!

Hon vägrade att banta och älskade sina kurvor.
Jennifer Love Hewitt var ett hyllat kroppsideal.
Men nu verkar stjärnan ha gett vika för pressen – kilona har rasat.
(Källa.)

Enligt AB:s artikel har hon gått ner - och håll i er nu - hela 8kg på 10 veckor!!
Herregud - det gör ju hela... 8hg per vecka!!

Men, vänta nu - är det inte ganska normalt förresten?

Dessa rubriksättare - och en rubriksättare på en kändissajt lär knappast ha högre standarder... Artikeln slutar med:
Har Hollywood skördat ännu ett bantningsoffer?

Hahahaa! Ja, herregud! Jag är ledsen, men jag tycker hon ser oerhört fräsch ut på bilderna i artikeln överhuvudtaget...


//Zac

Kommentarer

  1. Jo hon är jättefin. Fast notera att baddräktsbilderna är från FÖRE bantningen. Dvs, hon har nu gått från en nätt storlek small med lite höfter till en mager size zero. Hon var alltså smal redan innan hon bantade bort 8 kg. Och 8 kg från en storlek small är faktiskt ett rejält ras.

    SvaraRadera
  2. Tyckte att hon var finast innan, varför vara så smal? ;P Fast i o försej kanske hon mår bra av att träna o så. Och 8 kg på 10 veckor är väl inte så fruktansvärt mkt?

    SvaraRadera
  3. Jag satt just och letade efter Aftonbladets artikel om hur du går ner 4 kg på 5 veckor (vilket ju blir 8 kg på 10 veckor) men de verkar ha tagit bort den... Hmmm?

    SvaraRadera
  4. Jag tror att de drar tillbaka alla sina artiklar om hur läsarna skall "hetsbanta"? ;o)


    //Zac

    SvaraRadera
  5. Jag hittade den! Det var t.o.m. 5 kg på 4 veckor, alltså 12,5 kg på 10 veckor! :-O

    http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article3164332.ab

    SvaraRadera
  6. Ja, herregud - men man kanske inte hetsbantar så länge som man motionerar samtidigt? *undrande*


    //Zac

    SvaraRadera
  7. Med tanke på att man nog lägger på sig motsvarande mängd muskler när man rör på sig så borde vikten stå stilla. Att då tappa 5 kg tyder på hetsbantning. När jag i min ungdom tränade som en gnu och samtidigt bara åt sallad och pasta så stod jag still i vikt men när jag slutade träna så tappade jag 14 kg på nån månad.

    SvaraRadera
  8. Men läs på! Att vara storlek small och tappa åtta kilo på tio veckor är faktiskt ett rejält hopp. Lite skillnad om man är gravt överviktig, då är åtta kilo på den tiden helt ok.

    SvaraRadera
  9. Inte om du frågar dietisterna och alla andra "experter" för då handlar det bara om att bränna kalorier för motsvarande 8 kg mer än man äter och det kan väl alla göra?

    SvaraRadera
  10. Var någonstans påstås det att hon gått ner 8kg från storlek small?
    Och varför skulle man gå ner långsammare om man är mindre tjock?


    //Zac

    SvaraRadera
  11. En annan bild av Jennifer Love Hewitts "nya kropp".

    Jag tycker nog fortfarande att hon ser, frisk, strålande och vältränad. Inte alls som den anorektiska zerosize som det påstås?


    //Zac

    SvaraRadera
  12. Jösses! En sån kropp skulle jag kunna tänka mig att ha själv... hemma! :-P

    SvaraRadera
  13. Hehe, kul att någon annan gjorde koplingen aftonbladets tjänst som utlovar värre "viktras". Lekte precis med ett fotomontage med det:)

    SvaraRadera
  14. Om hon mår bra så spelar det väl ingen roll vad hon väger. Vet inte varför hon bantat eller tränat ner sig i vikt, men hoppas att det inte är för att följa "idealet". Så tråkigt när alla ser ut att vara stöpta i samma form.

    SvaraRadera
  15. Jag stör mig faktiskt på att Aftonbladet ena dagen tipsar om hur man snabbt tappar i vikt och sen andra dagen förfasar sig över att någon faktiskt gått ner i vikt. Dubbelmoral kallas det och det är synd att dubbelmoral blivit så aktningsvärt.

    SvaraRadera
  16. Så fångar man upp dubbelt så många (stora?) läsare! ;o)


    //Zac

    SvaraRadera
  17. Ja vad är egentligen bäst: Dubbelmoral eller ingen moral alls? Kvällstidningarna tjänar pengar på båda iaf... :-|

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Enkelt matematik med SD:s egna siffror

Sverigedemokraterna(SD) går ut hårt med sin våldtäktsstatistik. Ingen direkt överraskning att man håller sig till noga utvalda siffror som styrker partiets genomgående tes att det är invandrare och invandringspolitiken bakom alla problem i samhället. Ettsvarspartiet Jag blir så road av anklagelsen från SD-håll att Piratpartiet "bara är ett enfrågeparti". Och visst så är det - det är bara demokratin som är i riskzonen och förtjänar denna fråga. SD är dock och förblir ett ettsvarsparti - "det är invandringens fel". Försök att ställa vilken fråga som helst, svaret kommer bli "det är invandringens fel". Lite mer jämförelser i slutet... Men våldtäkterna har ju ökat JÄTTEMYCKET?? Den lavinartade svenska ökningen är, precis som de flesta egentligen vet - att man låtit våltäktsbegreppet innefatta en massa andra sexuella brott ( mm ) - inte som SD ohederligt låtsas påvisa att ökningen enbart handlar om flyktingströmmarna. Mer socialklass 3 än "kultur"?

Avväpna polisen!

Alltså, jag har varit, på goda grunder, oerhört kritisk mot polisen innan... Men hur faan hanterar de sina vapen?? Gång på gång så läser man om hur poliser står och blundar och tömmer sina vapen i hyggligt rätt riktning ... Ta ifrån dem vapnen! Från de tragiska händelserna i Malexander där poliserna trodde att bildörrarna skulle ge dem skydd(!) från automatkarbiner till de senaste årens klumpiga hantering av ensamrätten till dödligt våld. Det är faktiskt dags att poliserna i Sverige tas ifrån sina vapen, det är möjligt att de känner sig säkrare, men det är sannerligen inte säkrare för befolkningen längre! Vår polis kan helt enkelt inte hantera vapnen på rätt sätt. Varför klarar sig den normala polisen i både Norge och i Storbritannien normalt utan vapen - har vi så mycket värre kriminalitet här? *retorisk fråga eftersom det står klart för alla att vi inte har det...* England En överväldigande majoritet av poliskåren vill fortfarande förbli vapenlösa i England