Fortsätt till huvudinnehåll

Kommun blandade ihop barnens pappor

Eller vad ??
När Inka Sandelius öppnade faderskapsbeviset från Uppsala kommun fick hon en olustig överraskning. Namnet på hennes barns pappa var någon hon aldrig träffat.

Så långt är allt glasklart, men sedan skall man försöka klargöra lite grann...
Kommunen hade blandat ihop pappren. Inka Sandelius sambo blev protokollförd som far till barnet vars far registrerades som pappa till hennes barn.

Möjligt att det är för tidigt på morgonen för mig, men vad sjutton betyder det egentligen?


//Zac

Kommentarer

 1. Enkelt! Kommunen hade blandat ihop två papp-renar, och dessutom förväxlat två fäder. Att sedan reportern troligen inte hade kunnat formulera sig omständigare är en annan femma.

  SvaraRadera
 2. Jag har nog läst meningen 10 ggr nu och jag förstår det fortfarande inte.

  /Catta

  SvaraRadera
 3. Är det ett litet pryo som skrivit den artikeln kanske?.. :)

  SvaraRadera
 4. Jag får känslan att de flesta journalister är pryon numera... Hu så hemskt språk och rapportering.


  //Zac

  SvaraRadera
 5. Jo, henne har man stött på tidigare; militant vegan och feminist - vilken kombo! :o)


  //Zac

  SvaraRadera
 6. Inte en vanlig feminist heller utan en tvättäkta tokfeminist. :-)

  SvaraRadera
 7. Är det ett litet pryo som skrivit den artikeln kanske?.. :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Vadå Liberal-fallos??

Jag fattar inte ståhejet?  Och som vimpel: 

Beeeeenjamin!

Jag läser i Expressen :  Benjamin är glad. Benjamin köper nya byxor. Benjamin är nöjd. Benjamin får syn på tvättrådslappen i byxorna; På tvättrådslappen stod det två separata instruktioner – en för kvinnor, och en för män. Kvinnoinstruktionen var de riktiga tvättråden, medan männen fick följande råd: "Don't even try, just give to:", följt av en pil till ordet "women". Benjamin förstår att det är ett skämt, men "sunkigt och ofräscht" . Benjamin blir chockad. Benjamin blir ilsk. Benjamin säger "det är sexistiskt, helt enkelt" . Benjamin klipper av lappen för att han klarar inte av att gå runt en sådan lapp. Benjamin publicerar en bild med lappen på Facebook. Benjamin hoppas på att den sprids. Benjamin märker att den sprids. Benjamin hamnar i Expressen. Benjamin verkar gladare igen. Jag tänker:  Benjamin kanske borde skaffa sig ett liv?