1 okt. 2007

Piltson nu hos Kenneth Ekdahl!

Tyvärr inget nytt, men väl det gamla och dessutom som lök på laxen är det snyggt uppformaterat!

Länkar:


Ett fantastiskt jobb av Kenneth, alla vi läsare av Piltsons finurligheter kan nu fortsätta häpna, förvånas och skratta åt dessa samlingar.


//Zac

7 kommentarer:

 1. 375 unika besökare hittills, efter knappt ett dygn. :-)

  SvaraRadera
 2. Gratulerar! Det gör ungefär 3ggr så många som kommer hit... ;o)

  Fantastiskt jobb, förresten. Att formattera upp sådant som redan är hårt stylat är inte det roligaste...


  //Zac

  SvaraRadera
 3. Jag kanske inte har klart för mig hur mycket jobb som låg bakom detta. 375 besök på en dag är OK, undrar hur pålitligt det är. Passagens besöksräknare kunde visa helt åt helvete. Det verkade som om folk kunde gå in och skoja med den.

  SvaraRadera
 4. En del manuellt jobb var det allt, men mycket gjorde jag med olika script jag knåpade ihop. Att göra det utan tillgång till bra scriptspråk och en massa olika kommandoradsprogram hade knappast varit möjligt, då hade det varit enklare att skriva om all texten manuellt.

  Totalt 483 unika besökare just nu.

  Siffran kommer direkt från webserverns loggfil, enda möjliga felkällan är att några av besökarna är sökrobotar som google samt att en del med dynamisk ip-adress kan ha räknats flera gånger om de fått ny adress mellan besöken. Jag tror dock inte att det påverkar så mycket.

  Det har ju sina fördelar att köra sin egen webserver. :-)

  Trots anstormningen märker jag inte av det nämnvärt på trafikmängden över min uppkoppling och inte heller på datorbelastningen, det verkar som om jag kan klara mycket mer. :-)

  SvaraRadera
 5. Och ungefär hur många besök har vi nu när nyfikenheten kan ha stillats?

  SvaraRadera
 6. Beklagar att Pilsons sida gått ner. Kenneth Ekdahl avled och föräldrar och syskon råkade stänga av strömmen när de började röja. Då Kenneth haft password för att kunna dra igång servern igen har den förblivit nere. Senare skall jag få hit datorn och hoppas med hjälp av folk kunna få igång allt igen. Då jag inte är bekant med Linux lär det ta tid. Får jag igång allt kommer jag antingen att köra materialet här eller försöka flytta det till annan server.

  Jag heter Björn Hallgren och var morbror till Kenneth Ekdahl.

  SvaraRadera
 7. Hej Björn. Jag beklagar givetvis sorgen och ser fram emot att få glädjas över Piltsons (och Kenneths!) arbete igen i framtiden.

  Det där med att nätvänner går bort är ett, av naturliga skäl, ganska nytt område. Jag träffade aldrig Kenneth IRL, men vi hade givande och långa tänkvärda diskussioner via mail och via bloggen här - även om det av naturliga skäl blivit mindre sedan i somras.

  Jag funderar på att skriva om detta nu när jag tyvärr har fått en sådan sorglig erfarenhet kring ämnet, vi får se om skrivlusten kommer över mig. Det känns fortfarande lite chockartat och sorgligt - jag skrev dock en hälsning så snart jag fick de sorgliga nyheterna, men ville inte gå ut med några namn eller andra detaljer. Är det OK om jag kontrollerar eventuell text med dig innan publicering - jag vill knappast skriva något som familj/vänner kan misstolka? Du hittar mina kontaktuppgifter här.


  //Zac

  SvaraRadera

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...