8 juli 2007

Statistik, 2007-07-08

Jag har ju några omröstningar på min blogg. Jag tänkte presentera resultatet vid lite olika tillfällen. Idag tänkte jag mig att djupdyka lite i 'Vad tycker du om denna blogg?'
Det är inte jättemånga som än röstat, men vi gör en liten kontroll på läget i skrivande stund, samtidigt som jag vill uppmana alla som inte röstat att rösta! :o)

Statistik

Lite otydlig bild kanske... Men det är en fallande skala från 'Världsklass' till 'Ingen åsikt'.
Omdöme Mängd
Världsklass 9%
Jättebra 36%
Bra
27%
Godkänt
0%
Underkänt
0%
Riktigt usel
27%
Ingen åsikt 0%
Det som är mest glädjande, förutom att det faktiskt överhuvudtaget har röstats, är att ingen som röstat anser sig vara åsiktslös angående min blogg. Alla som röstat känner sig så pass berörda att de i alla fall har en åsikt om innehållet, formen och inte minst alla tyckanden på min blogg. Jätteroligt!

Feedback

En tråkig sak är väl att det är lika många som tycker bloggen är 'riktigt usel' som att bloggen skulle vara 'bra'. Men jag gör väl som bedömningssporterna - jag drar bort de bästa och sämsta domarsiffrorna? ;o)
Jag spekulerar lite i att 'världsklass-rösterna' är säkert bara ifrån vänner, släkt och bekanta, precis som att 'riktigt usel-rösterna' kanske i huvudsak är ifrån meningsmotståndare och antagonister som tar chansen att hämnas lite?
Det är småtrist att jag inte kommer få mer feedback, mer värderande och objektiv färgade omdömen – oavsett om det är 'riktigt usel' eller 'världsklass' som man vill framföra. Så varför inte ta tillfället i akt och ge mig lite feedback i och kring denna blogg ? Det är fullt möjligt att lämna anonyma kommentarer.

Exempel på feedback

Blandningen av ämnen – rätt eller fel?
Bloggutseendet – bra eller dåligt?
Texterna är för långa och för krångliga.
Rörigt-inte rörigt
Mer eller mindre av något?
Hur påverkas trovärdigheten av det jag skriver av det faktum att jag är anonym?
Önskemål om ämnen att ta upp etc
Är denna blogg överflödig – det råder ju knappast brist på LC-bloggar numera…

Det är roligt att få feedback, gärna lite mer utvecklad sådan, men all feedback är välkommen! Eller lämna ett litet utrop i min lilla anslagstavla?

Jag har lite av en programförklaring till denna blogg i ett av mina första inlägg – 'Om denna blogg'. Jag lär vid tillfälle uppdatera och revidera den lite grann.


//Zac

2 kommentarer:

 1. En Oas att komma till, varken över eller underbetyg.
  Den representerar dej helt enkelt.

  Per

  SvaraRadera
 2. Tack! Så skicklig skribent att bloggen inte skulle vara 100% Zac är jag då rakt inte, på gott och ont. ;o)


  //Zac

  SvaraRadera

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...