Fortsätt till huvudinnehåll

Statistik, 2007-07-08

Jag har ju några omröstningar på min blogg. Jag tänkte presentera resultatet vid lite olika tillfällen. Idag tänkte jag mig att djupdyka lite i 'Vad tycker du om denna blogg?'
Det är inte jättemånga som än röstat, men vi gör en liten kontroll på läget i skrivande stund, samtidigt som jag vill uppmana alla som inte röstat att rösta! :o)

Statistik

Lite otydlig bild kanske... Men det är en fallande skala från 'Världsklass' till 'Ingen åsikt'.
Omdöme Mängd
Världsklass 9%
Jättebra 36%
Bra
27%
Godkänt
0%
Underkänt
0%
Riktigt usel
27%
Ingen åsikt 0%
Det som är mest glädjande, förutom att det faktiskt överhuvudtaget har röstats, är att ingen som röstat anser sig vara åsiktslös angående min blogg. Alla som röstat känner sig så pass berörda att de i alla fall har en åsikt om innehållet, formen och inte minst alla tyckanden på min blogg. Jätteroligt!

Feedback

En tråkig sak är väl att det är lika många som tycker bloggen är 'riktigt usel' som att bloggen skulle vara 'bra'. Men jag gör väl som bedömningssporterna - jag drar bort de bästa och sämsta domarsiffrorna? ;o)
Jag spekulerar lite i att 'världsklass-rösterna' är säkert bara ifrån vänner, släkt och bekanta, precis som att 'riktigt usel-rösterna' kanske i huvudsak är ifrån meningsmotståndare och antagonister som tar chansen att hämnas lite?
Det är småtrist att jag inte kommer få mer feedback, mer värderande och objektiv färgade omdömen – oavsett om det är 'riktigt usel' eller 'världsklass' som man vill framföra. Så varför inte ta tillfället i akt och ge mig lite feedback i och kring denna blogg ? Det är fullt möjligt att lämna anonyma kommentarer.

Exempel på feedback

Blandningen av ämnen – rätt eller fel?
Bloggutseendet – bra eller dåligt?
Texterna är för långa och för krångliga.
Rörigt-inte rörigt
Mer eller mindre av något?
Hur påverkas trovärdigheten av det jag skriver av det faktum att jag är anonym?
Önskemål om ämnen att ta upp etc
Är denna blogg överflödig – det råder ju knappast brist på LC-bloggar numera…

Det är roligt att få feedback, gärna lite mer utvecklad sådan, men all feedback är välkommen! Eller lämna ett litet utrop i min lilla anslagstavla?

Jag har lite av en programförklaring till denna blogg i ett av mina första inlägg – 'Om denna blogg'. Jag lär vid tillfälle uppdatera och revidera den lite grann.


//Zac

Kommentarer

 1. En Oas att komma till, varken över eller underbetyg.
  Den representerar dej helt enkelt.

  Per

  SvaraRadera
 2. Tack! Så skicklig skribent att bloggen inte skulle vara 100% Zac är jag då rakt inte, på gott och ont. ;o)


  //Zac

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Enkelt matematik med SD:s egna siffror

Sverigedemokraterna(SD) går ut hårt med sin våldtäktsstatistik. Ingen direkt överraskning att man håller sig till noga utvalda siffror som styrker partiets genomgående tes att det är invandrare och invandringspolitiken bakom alla problem i samhället. Ettsvarspartiet Jag blir så road av anklagelsen från SD-håll att Piratpartiet "bara är ett enfrågeparti". Och visst så är det - det är bara demokratin som är i riskzonen och förtjänar denna fråga. SD är dock och förblir ett ettsvarsparti - "det är invandringens fel". Försök att ställa vilken fråga som helst, svaret kommer bli "det är invandringens fel". Lite mer jämförelser i slutet... Men våldtäkterna har ju ökat JÄTTEMYCKET?? Den lavinartade svenska ökningen är, precis som de flesta egentligen vet - att man låtit våltäktsbegreppet innefatta en massa andra sexuella brott ( mm ) - inte som SD ohederligt låtsas påvisa att ökningen enbart handlar om flyktingströmmarna. Mer socialklass 3 än "kultur"?

Avväpna polisen!

Alltså, jag har varit, på goda grunder, oerhört kritisk mot polisen innan... Men hur faan hanterar de sina vapen?? Gång på gång så läser man om hur poliser står och blundar och tömmer sina vapen i hyggligt rätt riktning ... Ta ifrån dem vapnen! Från de tragiska händelserna i Malexander där poliserna trodde att bildörrarna skulle ge dem skydd(!) från automatkarbiner till de senaste årens klumpiga hantering av ensamrätten till dödligt våld. Det är faktiskt dags att poliserna i Sverige tas ifrån sina vapen, det är möjligt att de känner sig säkrare, men det är sannerligen inte säkrare för befolkningen längre! Vår polis kan helt enkelt inte hantera vapnen på rätt sätt. Varför klarar sig den normala polisen i både Norge och i Storbritannien normalt utan vapen - har vi så mycket värre kriminalitet här? *retorisk fråga eftersom det står klart för alla att vi inte har det...* England En överväldigande majoritet av poliskåren vill fortfarande förbli vapenlösa i England