Fortsätt till huvudinnehåll

Statistik, 2007-07-08

Jag har ju några omröstningar på min blogg. Jag tänkte presentera resultatet vid lite olika tillfällen. Idag tänkte jag mig att djupdyka lite i 'Vad tycker du om denna blogg?'
Det är inte jättemånga som än röstat, men vi gör en liten kontroll på läget i skrivande stund, samtidigt som jag vill uppmana alla som inte röstat att rösta! :o)

Statistik

Lite otydlig bild kanske... Men det är en fallande skala från 'Världsklass' till 'Ingen åsikt'.
Omdöme Mängd
Världsklass 9%
Jättebra 36%
Bra
27%
Godkänt
0%
Underkänt
0%
Riktigt usel
27%
Ingen åsikt 0%
Det som är mest glädjande, förutom att det faktiskt överhuvudtaget har röstats, är att ingen som röstat anser sig vara åsiktslös angående min blogg. Alla som röstat känner sig så pass berörda att de i alla fall har en åsikt om innehållet, formen och inte minst alla tyckanden på min blogg. Jätteroligt!

Feedback

En tråkig sak är väl att det är lika många som tycker bloggen är 'riktigt usel' som att bloggen skulle vara 'bra'. Men jag gör väl som bedömningssporterna - jag drar bort de bästa och sämsta domarsiffrorna? ;o)
Jag spekulerar lite i att 'världsklass-rösterna' är säkert bara ifrån vänner, släkt och bekanta, precis som att 'riktigt usel-rösterna' kanske i huvudsak är ifrån meningsmotståndare och antagonister som tar chansen att hämnas lite?
Det är småtrist att jag inte kommer få mer feedback, mer värderande och objektiv färgade omdömen – oavsett om det är 'riktigt usel' eller 'världsklass' som man vill framföra. Så varför inte ta tillfället i akt och ge mig lite feedback i och kring denna blogg ? Det är fullt möjligt att lämna anonyma kommentarer.

Exempel på feedback

Blandningen av ämnen – rätt eller fel?
Bloggutseendet – bra eller dåligt?
Texterna är för långa och för krångliga.
Rörigt-inte rörigt
Mer eller mindre av något?
Hur påverkas trovärdigheten av det jag skriver av det faktum att jag är anonym?
Önskemål om ämnen att ta upp etc
Är denna blogg överflödig – det råder ju knappast brist på LC-bloggar numera…

Det är roligt att få feedback, gärna lite mer utvecklad sådan, men all feedback är välkommen! Eller lämna ett litet utrop i min lilla anslagstavla?

Jag har lite av en programförklaring till denna blogg i ett av mina första inlägg – 'Om denna blogg'. Jag lär vid tillfälle uppdatera och revidera den lite grann.


//Zac

Kommentarer

 1. En Oas att komma till, varken över eller underbetyg.
  Den representerar dej helt enkelt.

  Per

  SvaraRadera
 2. Tack! Så skicklig skribent att bloggen inte skulle vara 100% Zac är jag då rakt inte, på gott och ont. ;o)


  //Zac

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Enkelt matematik med SD:s egna siffror

Sverigedemokraterna(SD) går ut hårt med sin våldtäktsstatistik. Ingen direkt överraskning att man håller sig till noga utvalda siffror som styrker partiets genomgående tes att det är invandrare och invandringspolitiken bakom alla problem i samhället. Ettsvarspartiet Jag blir så road av anklagelsen från SD-håll att Piratpartiet "bara är ett enfrågeparti". Och visst så är det - det är bara demokratin som är i riskzonen och förtjänar denna fråga. SD är dock och förblir ett ettsvarsparti - "det är invandringens fel". Försök att ställa vilken fråga som helst, svaret kommer bli "det är invandringens fel". Lite mer jämförelser i slutet... Men våldtäkterna har ju ökat JÄTTEMYCKET?? Den lavinartade svenska ökningen är, precis som de flesta egentligen vet - att man låtit våltäktsbegreppet innefatta en massa andra sexuella brott ( mm ) - inte som SD ohederligt låtsas påvisa att ökningen enbart handlar om flyktingströmmarna. Mer socialklass 3 än "kultur"?

Filmrecension: Familjen Savage

++++ Utmärkt , en riktigt bra film, bör ses ' Familjen Savage ' Oj vilken liten pärla. Bra manus, känslig regi med magkänsla för humorn i vardagen, och i tragiken, och sanslöst skådespeleri från Philip Seymour Hoffman och Laura Linney . Två skådisar som alltid är bra, ofta som biroller, eller som amerikanarna uttrycker bättre - supporting roles. Och oj vad de alltid supportar filmerna de är med i! :o) Den anspråkslösa filmen i sig handlar om ett syskonpar som glidit isär under årens lopp, men när pappan blir dement så måste de samarbeta ihop. Filmen gör ett nerslag mitt i livet hos syskonparet, och lämnar sedan dem där, mitt i livet. En amerikansk independentfilm när de är som bäst. Kanske inte filmen jag visar mina åldriga svärföräldrar, då den är ganska osentimental inför åldrande och död. Riktigt, riktigt bra! //Zac +++++ Världsklass , mästerverk, måste ses ++++ Utmärkt , en riktigt bra film, bör ses +++ Bra , en film som lämnar god eftersmak ++ Godkänd ,

Förbjud direkt!

Sverige är numera det enda landet i Europa som tillåter mobilprat i bilen utan handsfree. Nu kräver Motormännen att användandet av mobiltelefon utan handsfree i bilen förbjuds helt. ( Källa .) Mobiltelefoner, stereo och cyklister - så skulle nog jag rangordna farorna i trafiken. Ja, förutom förarna själva då... ;o) En iakttagelse Jag kör inte så mycket i tjänsten längre, men jag gör som de flesta - jag kör igenom stan till jobbet och på hemväg. När man ser någon uppföra sig som en idiot i trafiken så är det en 20-årig kille i en BMW med ett ENORMT avgasrör, kan vara en äldre Volvo med en löjlig vinge på också. Ser man misstag i trafiken - någon som kör ut felaktigt, byter fil rakt in i bilar på väg om etc så är det nästan utan undantag en förare som pratar i mobil. Snabba på med ett förbud Givetvis skall vi införa ett mobilförbud - helst igår. //Zac, ibland kan det vara en mamma som petar in tutten eller leker med en telning i barnstolen också som vinglar runt i trafiken. Läs äv