Fortsätt till huvudinnehåll

Aprilskämt i Jönköping?

Jag antar att detta är ett Aprilskämt?
Har du planerat att gå på sportfiskemässan på Elmia i helgen? Är du man tvingas du då betala dubbelt så mycket jämfört med en kvinna för att få din entrébiljett.
- Det är en medveten strategi, säger Agneta Brunell, projektledare för sportfiskemässan.
(Källa.)

Roligaste aprilskämtet någonsin!

För en fem sex år sedan så satt jag och min kollega och flämtade efter luft då vi högläste ur ett första aprilskämt. Det handlade om hur en del badande tog chansen och sexade loss i bassänger, bubbelpooler och på andra ställen på Rosenlunds badhus här i Jönköping.

Som Hjortfot...

Beskrivningen av hur personalen hade hemliga kodord i interna meddelanden och sedan smög ihop i en "järnring" kring de kärlekskranka paren tog fullständigt luften ur oss. Jag minns att jag t o m fick huvudvärk av att ha skrattat så mycket - ja och i magen och i skrattmusklerna i ansiktet.

Dagen efter...

Dagen efter så läser vi ett uppföljande reportage på detta, med polisanmälningar etc. Då började det gå upp för oss att det inte var ett aprilskämt det vi suttit också skrattat åt dagen innan... Nästan lika mycket skratt även då måste jag säga... :o)

Update

Nej, det var inget aprilskämt... :-O
Hur genombota korkade kan man vara?


//Zac

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , SSv, Journalisten, Kuriren, NWT, DT, SvD, Resumé, AB1, GP, SvT

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Beeeeenjamin!

Jag läser i Expressen :  Benjamin är glad. Benjamin köper nya byxor. Benjamin är nöjd. Benjamin får syn på tvättrådslappen i byxorna; På tvättrådslappen stod det två separata instruktioner – en för kvinnor, och en för män. Kvinnoinstruktionen var de riktiga tvättråden, medan männen fick följande råd: "Don't even try, just give to:", följt av en pil till ordet "women". Benjamin förstår att det är ett skämt, men "sunkigt och ofräscht" . Benjamin blir chockad. Benjamin blir ilsk. Benjamin säger "det är sexistiskt, helt enkelt" . Benjamin klipper av lappen för att han klarar inte av att gå runt en sådan lapp. Benjamin publicerar en bild med lappen på Facebook. Benjamin hoppas på att den sprids. Benjamin märker att den sprids. Benjamin hamnar i Expressen. Benjamin verkar gladare igen. Jag tänker:  Benjamin kanske borde skaffa sig ett liv?

Vadå Liberal-fallos??

Jag fattar inte ståhejet?  Och som vimpel: