1 apr. 2011

Aprilskämt i Jönköping?

Jag antar att detta är ett Aprilskämt?
Har du planerat att gå på sportfiskemässan på Elmia i helgen? Är du man tvingas du då betala dubbelt så mycket jämfört med en kvinna för att få din entrébiljett.
- Det är en medveten strategi, säger Agneta Brunell, projektledare för sportfiskemässan.
(Källa.)

Roligaste aprilskämtet någonsin!

För en fem sex år sedan så satt jag och min kollega och flämtade efter luft då vi högläste ur ett första aprilskämt. Det handlade om hur en del badande tog chansen och sexade loss i bassänger, bubbelpooler och på andra ställen på Rosenlunds badhus här i Jönköping.

Som Hjortfot...

Beskrivningen av hur personalen hade hemliga kodord i interna meddelanden och sedan smög ihop i en "järnring" kring de kärlekskranka paren tog fullständigt luften ur oss. Jag minns att jag t o m fick huvudvärk av att ha skrattat så mycket - ja och i magen och i skrattmusklerna i ansiktet.

Dagen efter...

Dagen efter så läser vi ett uppföljande reportage på detta, med polisanmälningar etc. Då började det gå upp för oss att det inte var ett aprilskämt det vi suttit också skrattat åt dagen innan... Nästan lika mycket skratt även då måste jag säga... :o)

Update

Nej, det var inget aprilskämt... :-O
Hur genombota korkade kan man vara?


//Zac

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , SSv, Journalisten, Kuriren, NWT, DT, SvD, Resumé, AB1, GP, SvT

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...