Fortsätt till huvudinnehåll

Whohoo-EU here we come!

Hurra! Jag tycker det känns som om det är dags att ge de etablerade partierna en käftsmäll som låter ända bort till EU! Det är slut med att kränka medborgarnas rättigheter för att en stelbent och mycket snabbt åldrande industri vägrar släppa taget.

Saida-känslan

Min magkänsla säger mig att nu kommer partierna prata integritet och övervakning, precis som innan valet 2006 ("Vi skall inte jaga en hel ungdomsgeneration") - men det lär vara samma typ av tomt snack denna gång. Fall inte för fagra, men lögnaktiga ord utan håll fast vid det enda parti som kommer hålla hela linjen ut!

//Zac, påminner om min bloggläsarundersökning


Läs även andra bloggares åsikter om Piratpartiet, övervakning, privatliv, Politik, Boströmssamhället, fildelning, upphovsrätten, kultur, ipred-lagen, ipred, sharing is caring SvD123456789, DN12345678, AB12345678, EX123456 Bloggar123456789

Kommentarer

 1. Hur kan någon känna glädje över att ett parti - som använder AFA:s fascistoida metoder för att tysta meningsmotståndare - går framåt i opinionen???

  Piratpartiet och AFA är anti-demokrater. De hör hemma i unkna källarlokaler. Inte i EU-parlamentet!

  SvaraRadera
 2. Utveckla gärna, speciellt eftersom jag gång på gång läst hur man från Piratpartiets håll tar avstånd och uppmanar till avhållsamhet från detta stinna tonåringar med för mycket fritid.

  Men du kanske vet mer? Upplys oss gärna om de fascistioda metoderna att tysta meningsmotståndarna - min syn är totalt den motsatta. Piratpartiet är för ett fritt samhälle där man har rätt att yttra sin mening. Bl a på internet.

  Jag tror du försöker kleta fast övertända tonåringars pinsamma mordhot på internet med ett demokratiskt parti, det är unket (och okunnigt) om något - men du är en röst i mängden och får givetvis i all din unkenhet och okunnighet stå kvar.

  Som sagt - motbevisa mig gärna! Det kommer också att få stå kvar i så fall... ;o)


  //Zac

  SvaraRadera
 3. Anonym ovan och hans gelikar har jag sett lite varstans. Skulle nastan tippa pa att de kan vara betalda av dessa PR-firmor som skall forsoka fa igenom varldsbevakning.

  PP ar det mest demokratiska parti jag nagonsin sett, och sa vitt jag vet ar de det enda parti som valkomnar till debatt om den personliga integriteten. ALLA fragor har ett svar fran PP, som inte kommer fran det traditionella politier-anvanda sattet att inte svara pa fragor.

  Utan PP kommer det bli AFA som regerar, eftersom nar alla fredliga men att paverka ar slut finns det inget kvar att gora. Har ingen respekt for AFA, vi ar fortfarande en bra bit fran ett totalitart samhalle, men om vi inte gor nagot NU, sa blir det gradvis svarare att hitta en balans.

  PP ar inte ett extremistparti, utan det enda parti som ens forsoker hitta en balans. PGA brist pa logiska debattmotstandare sa kanske PP kan bli lite insnoat, men det ser jag inte som PPs fel.

  Hitta NAGOT bra argument emot NAGOT av PPs linjer, sa kan vi se sedan.

  SvaraRadera
 4. Jag träffade Christian Engstöm p åNeo:s EU-kväll och han var hur vettig och trevlig som helst :-)
  Men vad trort ni om det nya Libertas? Verkar också vettigt. http://www.libertas.eu

  SvaraRadera
 5. Jo, jag tycker nog att Libertas är ett mycket vettigt parti, men så är det det där med liberala värderingarna kring personlig integritet och övervakning där de helt tappat kursen.

  Sedan skall man om man är riktigt ärlig vara realistisk i att det spelar faktiskt ingen direkt roll vem vi skickar till EU. Vi är ett mycket litet land och i direkta omröstningar så har vi i princip inget att säga till om. Så jag röstar faktiskt bara denna gång för att få till en inhemsk signal - inte att påverka de uthemska(!) domänerna! ;o)

  För mig så börjar demokratin med att få yttrandefrihet, åsiktsfrihet och rätten till ett privatliv - egentligen total äganderätt till dina egna tankar! :o)


  //Zac

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Enkelt matematik med SD:s egna siffror

Sverigedemokraterna(SD) går ut hårt med sin våldtäktsstatistik. Ingen direkt överraskning att man håller sig till noga utvalda siffror som styrker partiets genomgående tes att det är invandrare och invandringspolitiken bakom alla problem i samhället. Ettsvarspartiet Jag blir så road av anklagelsen från SD-håll att Piratpartiet "bara är ett enfrågeparti". Och visst så är det - det är bara demokratin som är i riskzonen och förtjänar denna fråga. SD är dock och förblir ett ettsvarsparti - "det är invandringens fel". Försök att ställa vilken fråga som helst, svaret kommer bli "det är invandringens fel". Lite mer jämförelser i slutet... Men våldtäkterna har ju ökat JÄTTEMYCKET?? Den lavinartade svenska ökningen är, precis som de flesta egentligen vet - att man låtit våltäktsbegreppet innefatta en massa andra sexuella brott ( mm ) - inte som SD ohederligt låtsas påvisa att ökningen enbart handlar om flyktingströmmarna. Mer socialklass 3 än "kultur"?

Filmrecension: Familjen Savage

++++ Utmärkt , en riktigt bra film, bör ses ' Familjen Savage ' Oj vilken liten pärla. Bra manus, känslig regi med magkänsla för humorn i vardagen, och i tragiken, och sanslöst skådespeleri från Philip Seymour Hoffman och Laura Linney . Två skådisar som alltid är bra, ofta som biroller, eller som amerikanarna uttrycker bättre - supporting roles. Och oj vad de alltid supportar filmerna de är med i! :o) Den anspråkslösa filmen i sig handlar om ett syskonpar som glidit isär under årens lopp, men när pappan blir dement så måste de samarbeta ihop. Filmen gör ett nerslag mitt i livet hos syskonparet, och lämnar sedan dem där, mitt i livet. En amerikansk independentfilm när de är som bäst. Kanske inte filmen jag visar mina åldriga svärföräldrar, då den är ganska osentimental inför åldrande och död. Riktigt, riktigt bra! //Zac +++++ Världsklass , mästerverk, måste ses ++++ Utmärkt , en riktigt bra film, bör ses +++ Bra , en film som lämnar god eftersmak ++ Godkänd ,

Förbjud direkt!

Sverige är numera det enda landet i Europa som tillåter mobilprat i bilen utan handsfree. Nu kräver Motormännen att användandet av mobiltelefon utan handsfree i bilen förbjuds helt. ( Källa .) Mobiltelefoner, stereo och cyklister - så skulle nog jag rangordna farorna i trafiken. Ja, förutom förarna själva då... ;o) En iakttagelse Jag kör inte så mycket i tjänsten längre, men jag gör som de flesta - jag kör igenom stan till jobbet och på hemväg. När man ser någon uppföra sig som en idiot i trafiken så är det en 20-årig kille i en BMW med ett ENORMT avgasrör, kan vara en äldre Volvo med en löjlig vinge på också. Ser man misstag i trafiken - någon som kör ut felaktigt, byter fil rakt in i bilar på väg om etc så är det nästan utan undantag en förare som pratar i mobil. Snabba på med ett förbud Givetvis skall vi införa ett mobilförbud - helst igår. //Zac, ibland kan det vara en mamma som petar in tutten eller leker med en telning i barnstolen också som vinglar runt i trafiken. Läs äv