23 maj 2009

Låt oss uppröras-PROSTITUTION LIGHT!

”Twilight”-skådisens pussar gick för 200 000 kronor på auktion i Cannes, skriver Daily News.
(Källa.) Låt oss uppröras av detta; prostitution light!

Var finns "hjälpen"?

Herregud - sedeslösa pussar - var sjutton tog etiken och moralen vägen?? Och var är feministerna och KD när man behöver dem?

Feministerna?

Ja, just det - feministerna bryr sig bara om när det är kvinnor som utsätts... Glömde det... :o( Fast tydligen så är det två pappor som köpt (TORSKAR!) dessa pussar till sina döttrar (ÅXÅ TORSKAR!) så någon typ av upprörande patriarkisk vinkling borde det gå att få till i alla fall?

Offer!

Stackars pojk som frivilligt ställt upp på detta här! Ett offer mitt i välfärdens tidevarv... //Zac, påminner om min bloggläsarundersökning PS. Jo, för att fullt ut förstå (i alla fall delar av) min ironi så läs ett av mina tidigare inlägg - 'Prostituerade i skugglandet'
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

8 kommentarer:

 1. En stilla undran....
  Varför inte se på alla som människor oavsett kön? Om antifeminister är så emot feminismen varför agerar de som de då? Om man strider för vissa riskerar man att förminska andra...Vi riskerar det alla, då vi tar strid för en viss grupp.

  Man kan ta exemplet med elefanten, den verkar olika beroende på vilken del av den som man studerar. Men oavsett del, så är det trots allt en elefant. Utsatthet är utsatthet oavsett vilket kön som utsätts för det. Kvinnors och mäns utsatthet blir på så sätt som en elefant stort och ogreppbart... Man ser en bit i taget. Antifeministerna ser och söker efter bevis på att männen är offer, extrema feminister efter det motsatta. De ser inte hela elefanten.

  På så sätt så motverkar de det som de säger sig vilja uppnå. För vi säger oss vilja uppnå enhet.

  Låt oss "uppröras" över antifeminister och extremfeminister. Eller inte...kanske så är det en början trots allt till att människor oavsett kön får ett lika värde... om ett par hundra år. En naturlig utveckling för avskaffandet av patriarkatet som ställt till det för både män och kvinnor. Sånt tar tid.
  Så alla behövs!

  SvaraRadera
 2. Att feminismen är enbent är vi nog egentligen ganska överens om - antifeminismen måste kompensera och peka på felaktigheterna eller så får vi en fortsatt utveckling mot mansförtryck.


  //Zac

  SvaraRadera
 3. Är vi överens om att feminismen och antifeminismen är lika enbent ;)

  SvaraRadera
 4. Nja, antifeminismen handlar om att se balansen i arbetet mot diskrimineringar. Så en motpol mot feminismen, men därmed inte sagt att den inte uppmärksammar kvinnors problem, eller andra diskrimineringar. Antifeminismen tar ett större grepp och kämpar emot diskriminering överhuvudtaget. Det gör inte feminismen, som t o m ser mellan fingrarna när deras vurm för enbart kvinnors rätt skapar orättvisor och diskriminering - det ställer jag aldrig någonsin upp på.


  //Zac

  SvaraRadera
 5. Tycker antifeminism verkar handla mest om att se männen. Någon balans kan jag inte se. Så det tar nog tid innan balans uppstår.
  Om man vill ha balans så borde man driva kvinnofrågor och mansfrågor sida vid sida, utan ständiga jämförelser över vilka som är störst "offer". Antifeminismen TROR nog att den tar ett större grepp och kämpar emot diskriminering överhuvudtaget.

  SvaraRadera
 6. Jag är säker på att antifeminismen tar upp mer kvinnoproblem än vad feminismen tar upp mansproblem. Av dessa två -ismer så är det enbart antifeminismen som tar upp att motståndarsidan indirekt arbetar för att öka diskrimineringen inom vissa områden. Det är en gemensam kärna för alla antifeminister att man tillåter ingen - oavsett mål - diskriminering. Det är ungefär samma sak som att kalla sig antirasist och få anklagelsen att enbart se invandrarna.


  //Zac

  SvaraRadera
 7. Fast om feminismen uppkom efter århundraden av förtryck mot kvinnor, hur kan man vara så emot den? Motståndarsidan...? Kan inte förstå hur man kan betrakta varandra som motståndare. Inte om man vill uppnå balans. Kvinnoproblem blir inte det automatiskt mansproblem och mansproblem blir kvinnoproblem? Vi ska ju kunna leva sida vid sida i kärleksfull kraft. Eller ska vi vara motståndare män och kvinnor?

  SvaraRadera
 8. Nej, feminismen var nog bra för 40 år sedan, men den har mycket litet gemensamt med den nya tidens feminism där genus-"vetenskapen" och radikalfeministerna fått grepp.

  Idag står feminismen för betydligt otrevligare saker - diskriminering och i många fall ett rent manshat.


  //Zac

  SvaraRadera

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...