21 maj 2009

Jessica Biel för snygg??

Att vara snygg som skådespelare är inte alltid av godo. Jessica Biel tror att hennes utseende kan sätta käppar i hjulet om hon vill ha mer seriösa roller
(Källa och källa.)

Jo, hon är en rasande grann kvinna, men i hennes fall vill jag nog ändå understryka det faktum att hon är en alldeles ovanligt blek och trist skådespelerska i sina filmer. Hennes namn är således inget som gör att jag väljer en film framför någon annan.

Bra filmer?

Möjligt att jag tycker hon fungerar bra i 'Ulee's Gold' en film man ändå bör se - om inte annat för att se Peter Fonda glänsa som den utmärkta skådespelare som han egentligen är.
Även 'Illusionisten' är en riktigt bra film, där hon gör sin roll helt godkänt. Men där överglänses hon å andra sidan kraftigt av både Edward Norton och inte minst av filmens behållning - Paul Giamatti som är så fantastiskt bra från och till att man storknar.

Ett par bilder till...

Bara för att hon är så vacker, men det är också något som fastnar på bild som inte hinner uppfattas i en rörlig miljö med henne...//Zac, påminner om min bloggläsarundersökning

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...