Fortsätt till huvudinnehåll

Jessica Biel för snygg??

Att vara snygg som skådespelare är inte alltid av godo. Jessica Biel tror att hennes utseende kan sätta käppar i hjulet om hon vill ha mer seriösa roller
(Källa och källa.)

Jo, hon är en rasande grann kvinna, men i hennes fall vill jag nog ändå understryka det faktum att hon är en alldeles ovanligt blek och trist skådespelerska i sina filmer. Hennes namn är således inget som gör att jag väljer en film framför någon annan.

Bra filmer?

Möjligt att jag tycker hon fungerar bra i 'Ulee's Gold' en film man ändå bör se - om inte annat för att se Peter Fonda glänsa som den utmärkta skådespelare som han egentligen är.
Även 'Illusionisten' är en riktigt bra film, där hon gör sin roll helt godkänt. Men där överglänses hon å andra sidan kraftigt av både Edward Norton och inte minst av filmens behållning - Paul Giamatti som är så fantastiskt bra från och till att man storknar.

Ett par bilder till...

Bara för att hon är så vacker, men det är också något som fastnar på bild som inte hinner uppfattas i en rörlig miljö med henne...//Zac, påminner om min bloggläsarundersökning

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Vadå Liberal-fallos??

Jag fattar inte ståhejet?  Och som vimpel: 

Beeeeenjamin!

Jag läser i Expressen :  Benjamin är glad. Benjamin köper nya byxor. Benjamin är nöjd. Benjamin får syn på tvättrådslappen i byxorna; På tvättrådslappen stod det två separata instruktioner – en för kvinnor, och en för män. Kvinnoinstruktionen var de riktiga tvättråden, medan männen fick följande råd: "Don't even try, just give to:", följt av en pil till ordet "women". Benjamin förstår att det är ett skämt, men "sunkigt och ofräscht" . Benjamin blir chockad. Benjamin blir ilsk. Benjamin säger "det är sexistiskt, helt enkelt" . Benjamin klipper av lappen för att han klarar inte av att gå runt en sådan lapp. Benjamin publicerar en bild med lappen på Facebook. Benjamin hoppas på att den sprids. Benjamin märker att den sprids. Benjamin hamnar i Expressen. Benjamin verkar gladare igen. Jag tänker:  Benjamin kanske borde skaffa sig ett liv?