Fortsätt till huvudinnehåll

Wanja och moralen?

Frågan är om hur allvarligt det nu blir med nästa affär adresserad LO-ordföranden?
Liksom de andra styrelsemedlemmarna - bland dem TCO-basen Sture Nordh - tar Wanja Lundby-Wedin med sig maken, som bor gratis i hennes dubbelrum. En skattepliktig förmån, men det säger sig Lundby-Wedin inte ha förstått.

Hur vimsig kan man vara? Hur mycket av det uppenbara omkring oss kan man i rimlighetens namn missa? Påverkar det valdeltagandet, påverkar det den socialistiska alliansen?

Skatteplikt till förbannelse...

Det låter i alla fall så pinsamt klumpigt, jag vågar inte ens ta företagsbilen hem på kvällen för att kunna starta tidigare direkt på morgonen... Skattepliktigt! Och vad tjänar jag på detta som normalt samåker med frugan? Inte ett sket.


//Zac, påminner om min bloggläsarundersökning
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , valet 2010, alliansen, socialdemokraterna, rödgröna blocket, samarbete EX12, AB, DN

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Vadå Liberal-fallos??

Jag fattar inte ståhejet?  Och som vimpel: 

Beeeeenjamin!

Jag läser i Expressen :  Benjamin är glad. Benjamin köper nya byxor. Benjamin är nöjd. Benjamin får syn på tvättrådslappen i byxorna; På tvättrådslappen stod det två separata instruktioner – en för kvinnor, och en för män. Kvinnoinstruktionen var de riktiga tvättråden, medan männen fick följande råd: "Don't even try, just give to:", följt av en pil till ordet "women". Benjamin förstår att det är ett skämt, men "sunkigt och ofräscht" . Benjamin blir chockad. Benjamin blir ilsk. Benjamin säger "det är sexistiskt, helt enkelt" . Benjamin klipper av lappen för att han klarar inte av att gå runt en sådan lapp. Benjamin publicerar en bild med lappen på Facebook. Benjamin hoppas på att den sprids. Benjamin märker att den sprids. Benjamin hamnar i Expressen. Benjamin verkar gladare igen. Jag tänker:  Benjamin kanske borde skaffa sig ett liv?