1 okt. 2008

Snacka BAS!

Jag har alltid fascinerats av den brutalt mörka ryska traditionen vad gäller basstämman. Håll till godo här - herregud: :oO

Vackert!

Men det kan vara oerhört, oerhört vackert också, kolla fem och en halv minut in i detta: //Zac PS. jag lägger denna också under 'Humor', mest för att jag inte kan sluta skratta under den första filmen - det är helt sjukt! :oP

2 kommentarer:

  1. Snacka om fetbas. Om jag, vilket Gud förbjude, fick för mig att bygga "billjud", ja, ni vet sånt där som ungdomar håller på med i plastade gamla familjebilar, så hade jag valt en rysk kyrkosångare istället för en 12" Kicker som sub-bas. För att inte tala om vilken upplevelse han skulle tillföra en hemmabio. Två ryssar och ett slutsteg!!!
    /Mats F

    SvaraRadera
  2. Det kanske är en ny exportprodukt från Ryssland? Istället för energi och andra råvaror så blir det en rejält förädlad produkt i form av en man med svinto-skägg och en sådan där rolig papperskorg på huvudet! ;o)


    //Zac

    SvaraRadera

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...