5 okt. 2008

Little Wing av SRV

Jag sitter och pular på ett sådant magsurt och irriterat inlägg att jag måste ha någon typ av medel mot allmän surhet nu. Denna version (live!) av Little Wing, ett av Jimi Hendrix små mästerverk är så sjukt bra att jag häpnar lite att jag inte haft med denna i min blogg innan... Steve Ray Vaughn dog alldeles för tidigt, tragik i kubik. Njut, och försök att låta bli att gunga med och spela luftgitarr... OMÖJLIGT! //Zac

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...