Fortsätt till huvudinnehåll

Våldtäkt?

Nära åtta procent (63 av 832) av personer med sömnproblem vid sömnstörningskliniken Sleep Center i Texas, har sex i sömnen. Det visar ny forskning som även redovisar att beteendet var tre gånger vanligare bland män än kvinnor.
(Källa.)

Hmmm, vissa får det ju inte ens när de är vakna... :o\

En annan sak?

Som när det gäller sexuella trakasserier så handlar det väl i ganska hög grad om vem som utför dem om det är trakasserier eller ej? Så kanske är det bara sömnstörningar om man råkar ha sex med någon man inte normalt vill ha det med?

Och vem skulle kunna somna under försöken??//Zac, påminner om min bloggläsarundersökning

Läs även andra bloggares åsikter om , , , AB

Kommentarer

 1. Kolla in det här bingo spelet.. helt sjukt

  http://rickfalkvinge.se/2010/06/23/och-nu-askbingo/

  SvaraRadera
 2. Jo, det är faktiskt snuskigare än det mesta - och det är sant - lätt kontrollerat för vem som helst.

  Men vad har det att göra med inlägget? Jag gör så pass mycket inlägg om Piratpartiet att det borde finnas plats för din kommentar där?


  //Zac

  SvaraRadera
 3. http://www.expressen.se/nyheter/1.2177673/angela-merkel-mangkulturen-har-misslyckats-totalt

  SvaraRadera
 4. Vad sjutton har det med sex i sömnen att göra? Eller är du en SD:are som regelmässigt bara klistrar in dylika länkar på allt som handlar om våldtäkt?


  //Zac

  SvaraRadera
 5. Vad sjutton har det med sex i sömnen att göra? Eller är du en SD:are som regelmässigt bara klistrar in dylika länkar på allt som handlar om våldtäkt?


  //Zac

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Vadå Liberal-fallos??

Jag fattar inte ståhejet?  Och som vimpel: 

Beeeeenjamin!

Jag läser i Expressen :  Benjamin är glad. Benjamin köper nya byxor. Benjamin är nöjd. Benjamin får syn på tvättrådslappen i byxorna; På tvättrådslappen stod det två separata instruktioner – en för kvinnor, och en för män. Kvinnoinstruktionen var de riktiga tvättråden, medan männen fick följande råd: "Don't even try, just give to:", följt av en pil till ordet "women". Benjamin förstår att det är ett skämt, men "sunkigt och ofräscht" . Benjamin blir chockad. Benjamin blir ilsk. Benjamin säger "det är sexistiskt, helt enkelt" . Benjamin klipper av lappen för att han klarar inte av att gå runt en sådan lapp. Benjamin publicerar en bild med lappen på Facebook. Benjamin hoppas på att den sprids. Benjamin märker att den sprids. Benjamin hamnar i Expressen. Benjamin verkar gladare igen. Jag tänker:  Benjamin kanske borde skaffa sig ett liv?