Fortsätt till huvudinnehåll

Våldtäkt?

Nära åtta procent (63 av 832) av personer med sömnproblem vid sömnstörningskliniken Sleep Center i Texas, har sex i sömnen. Det visar ny forskning som även redovisar att beteendet var tre gånger vanligare bland män än kvinnor.
(Källa.)

Hmmm, vissa får det ju inte ens när de är vakna... :o\

En annan sak?

Som när det gäller sexuella trakasserier så handlar det väl i ganska hög grad om vem som utför dem om det är trakasserier eller ej? Så kanske är det bara sömnstörningar om man råkar ha sex med någon man inte normalt vill ha det med?

Och vem skulle kunna somna under försöken??//Zac, påminner om min bloggläsarundersökning

Läs även andra bloggares åsikter om , , , AB

Kommentarer

 1. Kolla in det här bingo spelet.. helt sjukt

  http://rickfalkvinge.se/2010/06/23/och-nu-askbingo/

  SvaraRadera
 2. Jo, det är faktiskt snuskigare än det mesta - och det är sant - lätt kontrollerat för vem som helst.

  Men vad har det att göra med inlägget? Jag gör så pass mycket inlägg om Piratpartiet att det borde finnas plats för din kommentar där?


  //Zac

  SvaraRadera
 3. http://www.expressen.se/nyheter/1.2177673/angela-merkel-mangkulturen-har-misslyckats-totalt

  SvaraRadera
 4. Vad sjutton har det med sex i sömnen att göra? Eller är du en SD:are som regelmässigt bara klistrar in dylika länkar på allt som handlar om våldtäkt?


  //Zac

  SvaraRadera
 5. Vad sjutton har det med sex i sömnen att göra? Eller är du en SD:are som regelmässigt bara klistrar in dylika länkar på allt som handlar om våldtäkt?


  //Zac

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Är det något i vattnet?

Vad sjutton händer?? Verkligheten har blivit som någon typ av dålig LSD-tripp. Vi har en regering som lovar "de största miljösatsningarna någonsin" - och de skall i huvudsak levereras efter valet (då förhoppningsvis både MP o KD försvunnit, SD minskat och Fi imploderat). Vi har en flyktingmottagning som slagit dubbelknut på sig själv för att upprätthålla illusioner - jag menar "boende för vuxna ensamkommande barn"? På riktigt? Socialdemokraterna som "aldrig någonsin, någon gång, någonstans" skulle göra sig beroende av SD vansinniga när SD inte stödjer regeringens förlag om offentlig upphandling. En f d socialdemokratisk ledare och statsministerkandidat rensas ut av SAP i vad som tydligt ser ut som lite historierevisionism. Utan att någon bryr sig. Och jag börjar tycka synd om Juholt! (Kanske beroende på att även han börjar prata sanningar när slutet på S-karriären närmar sig). Det är regelrätt krig i många ytterområden med bakhåll mot räddnings

Och ändamålsglidningen är ett faktum...

Vad skönt att lagarna mot terrorism och grov brottslighet nu äntligen börjat användas! Vad tryggt vi medborgare har fått det. Och vad fel Piratpartiet och många andra fick! Tryggt!