8 maj 2011

Tillbaka i Galenköping!

Ahhhh, nu är ordningen återställd igen! Efter att ha chockat mig med vettiga åsikter så är professorn i straffrätt, Madeleine Leijonhufvud, äntligen tillbaka på den galna och vettlösa planhalvan! Som jag skrev vid just sagda tillfälle:

Madeleine Leijonhufvud

I stort sett alla utspel jag sett straffrättsprofessor Leijonhufvud göra så är människan helt onåbar för den logik som gäller ute i verkliga livet där vi andra bor. Tokfeministisk, blind för hur rättssamhället borde fungera och helt utan självinsikt att hon tydligen utgår från sin privatmoral.

Äntligen!

Flera remissinstanser är negativa till en lag om samtycke vid sex. De anser därmed att det även i fortsättningen ska vara fritt fram att utnyttja halvfulla 15-åringar om detta är möjligt utan våld, skriver professorn i straffrätt Madeleine Leijonhufvud.
(Källa.)

Jo, är du inte med oss så är du mot oss... Det är så genomkorkat med samtyckeslagen att jag knappt orkar motivera varför igen - uppenbarligen så struntar man i att lyssna på kritiken.

Omvänd bevisbörda

Jag kan upprepa det lite:
Omvänd bevisbörda, omvänd bevisbörda, omvänd bevisbörda.

Om man inför beviskravet för samtycke vid sex så kommer alla - ALLA - anklagade att bli tvungna att bevisa sin oskuld, inte som normalt brukligt i rättsstater att det åligger åklagaren att bevisa den åklagades skuld.

Enkelt?

Jo, för alla utom vissa professorer i straffrätt tycks det...

Mer om...

PolitikBodströmsamhället
PiratpartietFRA-lagen
KulturUpphovsrätten

Läs mer

Nyttiga feministiska idioter...


//Zac
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , Madeleine Leijonhufvud ljuger igen, Fortfarande fel med samtyckeskrav för sex, 15-åringar ska inte vara fulla och staten ska lämna barnen ifred, Heja polisen, heja Sverige!, Galenskaper, Oj vad jag blir rädd, Madeleines Lag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...