Fortsätt till huvudinnehåll

Tillbaka i Galenköping!

Ahhhh, nu är ordningen återställd igen! Efter att ha chockat mig med vettiga åsikter så är professorn i straffrätt, Madeleine Leijonhufvud, äntligen tillbaka på den galna och vettlösa planhalvan! Som jag skrev vid just sagda tillfälle:

Madeleine Leijonhufvud

I stort sett alla utspel jag sett straffrättsprofessor Leijonhufvud göra så är människan helt onåbar för den logik som gäller ute i verkliga livet där vi andra bor. Tokfeministisk, blind för hur rättssamhället borde fungera och helt utan självinsikt att hon tydligen utgår från sin privatmoral.

Äntligen!

Flera remissinstanser är negativa till en lag om samtycke vid sex. De anser därmed att det även i fortsättningen ska vara fritt fram att utnyttja halvfulla 15-åringar om detta är möjligt utan våld, skriver professorn i straffrätt Madeleine Leijonhufvud.
(Källa.)

Jo, är du inte med oss så är du mot oss... Det är så genomkorkat med samtyckeslagen att jag knappt orkar motivera varför igen - uppenbarligen så struntar man i att lyssna på kritiken.

Omvänd bevisbörda

Jag kan upprepa det lite:
Omvänd bevisbörda, omvänd bevisbörda, omvänd bevisbörda.

Om man inför beviskravet för samtycke vid sex så kommer alla - ALLA - anklagade att bli tvungna att bevisa sin oskuld, inte som normalt brukligt i rättsstater att det åligger åklagaren att bevisa den åklagades skuld.

Enkelt?

Jo, för alla utom vissa professorer i straffrätt tycks det...

Mer om...

PolitikBodströmsamhället
PiratpartietFRA-lagen
KulturUpphovsrätten

Läs mer

Nyttiga feministiska idioter...


//Zac
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , Madeleine Leijonhufvud ljuger igen, Fortfarande fel med samtyckeskrav för sex, 15-åringar ska inte vara fulla och staten ska lämna barnen ifred, Heja polisen, heja Sverige!, Galenskaper, Oj vad jag blir rädd, Madeleines Lag

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Är det något i vattnet?

Vad sjutton händer?? Verkligheten har blivit som någon typ av dålig LSD-tripp. Vi har en regering som lovar "de största miljösatsningarna någonsin" - och de skall i huvudsak levereras efter valet (då förhoppningsvis både MP o KD försvunnit, SD minskat och Fi imploderat). Vi har en flyktingmottagning som slagit dubbelknut på sig själv för att upprätthålla illusioner - jag menar "boende för vuxna ensamkommande barn"? På riktigt? Socialdemokraterna som "aldrig någonsin, någon gång, någonstans" skulle göra sig beroende av SD vansinniga när SD inte stödjer regeringens förlag om offentlig upphandling. En f d socialdemokratisk ledare och statsministerkandidat rensas ut av SAP i vad som tydligt ser ut som lite historierevisionism. Utan att någon bryr sig. Och jag börjar tycka synd om Juholt! (Kanske beroende på att även han börjar prata sanningar när slutet på S-karriären närmar sig). Det är regelrätt krig i många ytterområden med bakhåll mot räddnings

Och ändamålsglidningen är ett faktum...

Vad skönt att lagarna mot terrorism och grov brottslighet nu äntligen börjat användas! Vad tryggt vi medborgare har fått det. Och vad fel Piratpartiet och många andra fick! Tryggt!