Fortsätt till huvudinnehåll

Rak i ryggen eller kräla?

Ola Lindholm hade kokain i kroppen
..
Ola Lindholm åtalas – misstänkt för knarkbrott
(Käll-or)

Två saker slår mig:

Går inte alla barnprogramsledare på någon typ av speed nu för tiden?

Alla är helt hysteriska, har blanka uppspärrade ögon och pratar rabblande och uppvisar tydliga former av ticks?

Ola Lindholm - be a man!

Erkänn för faan! Det är bara pinsamt när du försöker ljuga dig ur situationen. Säg bara att du för första gången i ditt liv blev erbjuden en lina och lite småfull och dum så drog du den. Mådde inte bra sedan utan gick hem och lade dig. Ett par dagar senare plockas du av polisen och vips så är du ett offer i media, ett dumt och korkat offer, men ändock ett offer. Nu ses du istället som en lögnhals med narkotikaproblem istället... Bra jobbat!
Oavsett så kommer du förlora jobbet och många kontakter framledes.


//Zac
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , AB1, Ex12, SvD, Resumé, DN Blogge

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg.
Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs.Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner.I dag är det möjligen ännu fler.Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002.Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt.

Uppror i etablerade led!

Nu knävlar så händer det saker - SvD skriver idag: De första bevisen för att konsumtion av snabba kol-hydrater ökar risken för att få hjärtsjukdomar sätter ny fart på kritiken mot våra näringsrekommendationer. Ledande expert kräver en radikal omläggning och menar att budskapet om att äta mindre fett kan ha bidragit till fetmaepidemin. (Källa.)
Den "ledande experten" är Frank Hu, som man har stött på i massa sammanhang, riktigt respekterad forskare. Och det är inga dåliga bomber han slänger på det nuvarande paradigmet/etablissemanget:
... de så väl etablerade råden att minska det totala fettet är ett överförenklat budskap som saknar vetenskapligt belägg
... fördelarna med fettminskning gäller mättat fett, det vill säga fett från djurriket, och härdade transfetter, medan växtfetter kan ha god effekt
... nackdelen med antifettpropagandan är att den stimulerar till ökad konsumtion av snabba kolhydrater
... ökar den glykemiska belastningen, det vill säga höjer blodsocker…

Och ändamålsglidningen är ett faktum...

Vad skönt att lagarna mot terrorism och grov brottslighet nu äntligen börjat användas!
Vad tryggt vi medborgare har fått det.
Och vad fel Piratpartiet och många andra fick!

Tryggt!