Fortsätt till huvudinnehåll

Rak i ryggen eller kräla?

Ola Lindholm hade kokain i kroppen
..
Ola Lindholm åtalas – misstänkt för knarkbrott
(Käll-or)

Två saker slår mig:

Går inte alla barnprogramsledare på någon typ av speed nu för tiden?

Alla är helt hysteriska, har blanka uppspärrade ögon och pratar rabblande och uppvisar tydliga former av ticks?

Ola Lindholm - be a man!

Erkänn för faan! Det är bara pinsamt när du försöker ljuga dig ur situationen. Säg bara att du för första gången i ditt liv blev erbjuden en lina och lite småfull och dum så drog du den. Mådde inte bra sedan utan gick hem och lade dig. Ett par dagar senare plockas du av polisen och vips så är du ett offer i media, ett dumt och korkat offer, men ändock ett offer. Nu ses du istället som en lögnhals med narkotikaproblem istället... Bra jobbat!
Oavsett så kommer du förlora jobbet och många kontakter framledes.


//Zac
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , AB1, Ex12, SvD, Resumé, DN Blogge

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Vadå Liberal-fallos??

Jag fattar inte ståhejet?  Och som vimpel: 

Beeeeenjamin!

Jag läser i Expressen :  Benjamin är glad. Benjamin köper nya byxor. Benjamin är nöjd. Benjamin får syn på tvättrådslappen i byxorna; På tvättrådslappen stod det två separata instruktioner – en för kvinnor, och en för män. Kvinnoinstruktionen var de riktiga tvättråden, medan männen fick följande råd: "Don't even try, just give to:", följt av en pil till ordet "women". Benjamin förstår att det är ett skämt, men "sunkigt och ofräscht" . Benjamin blir chockad. Benjamin blir ilsk. Benjamin säger "det är sexistiskt, helt enkelt" . Benjamin klipper av lappen för att han klarar inte av att gå runt en sådan lapp. Benjamin publicerar en bild med lappen på Facebook. Benjamin hoppas på att den sprids. Benjamin märker att den sprids. Benjamin hamnar i Expressen. Benjamin verkar gladare igen. Jag tänker:  Benjamin kanske borde skaffa sig ett liv?