Fortsätt till huvudinnehåll

Homsexuella cyklister? Och rasism?

Ibland så undrar jag om inte det finns en massa smygb*gar mitt ibland oss. Kanske märks det mest inom sportens värld där karlar jämt skall kramas och duscha tillsammans?

Ta cyklisterna t ex

De trivs minsann med att gnida bakdelen i 100-tals kilometer mot en skinnförsedd, till sadel förklädd, dildo...

Ser du någon skillnad?

Kvinnorna då?

Att kvinnliga elitcyklister kan tillbringa tusentals timmar med sadeln mellan låren är kanske med ovanstående illustration inte helt förvånande - men var är alla vita sadlar?
Går kvinnliga cyklister månne och när hemliga drömmar om BBC:s?

Och den vita rasen då?

Vad säger Jimmie Åkesson? Skall vi förbjuda färgbeblandning (white on black), eller rent av lagstifta om vita sadlar på alla damcyklar? Rashygienen måste gå först!


//Zac
PS. Sadeln är till vänster och dildon till höger på bilden.
PPS. Ja, jag skojar. Jag har ingen bögskräck, men dock så cyklar jag inte frivilligt...


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Vadå Liberal-fallos??

Jag fattar inte ståhejet?  Och som vimpel: 

Beeeeenjamin!

Jag läser i Expressen :  Benjamin är glad. Benjamin köper nya byxor. Benjamin är nöjd. Benjamin får syn på tvättrådslappen i byxorna; På tvättrådslappen stod det två separata instruktioner – en för kvinnor, och en för män. Kvinnoinstruktionen var de riktiga tvättråden, medan männen fick följande råd: "Don't even try, just give to:", följt av en pil till ordet "women". Benjamin förstår att det är ett skämt, men "sunkigt och ofräscht" . Benjamin blir chockad. Benjamin blir ilsk. Benjamin säger "det är sexistiskt, helt enkelt" . Benjamin klipper av lappen för att han klarar inte av att gå runt en sådan lapp. Benjamin publicerar en bild med lappen på Facebook. Benjamin hoppas på att den sprids. Benjamin märker att den sprids. Benjamin hamnar i Expressen. Benjamin verkar gladare igen. Jag tänker:  Benjamin kanske borde skaffa sig ett liv?