Fortsätt till huvudinnehåll

Homsexuella cyklister? Och rasism?

Ibland så undrar jag om inte det finns en massa smygb*gar mitt ibland oss. Kanske märks det mest inom sportens värld där karlar jämt skall kramas och duscha tillsammans?

Ta cyklisterna t ex

De trivs minsann med att gnida bakdelen i 100-tals kilometer mot en skinnförsedd, till sadel förklädd, dildo...

Ser du någon skillnad?

Kvinnorna då?

Att kvinnliga elitcyklister kan tillbringa tusentals timmar med sadeln mellan låren är kanske med ovanstående illustration inte helt förvånande - men var är alla vita sadlar?
Går kvinnliga cyklister månne och när hemliga drömmar om BBC:s?

Och den vita rasen då?

Vad säger Jimmie Åkesson? Skall vi förbjuda färgbeblandning (white on black), eller rent av lagstifta om vita sadlar på alla damcyklar? Rashygienen måste gå först!


//Zac
PS. Sadeln är till vänster och dildon till höger på bilden.
PPS. Ja, jag skojar. Jag har ingen bögskräck, men dock så cyklar jag inte frivilligt...


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Är det något i vattnet?

Vad sjutton händer?? Verkligheten har blivit som någon typ av dålig LSD-tripp. Vi har en regering som lovar "de största miljösatsningarna någonsin" - och de skall i huvudsak levereras efter valet (då förhoppningsvis både MP o KD försvunnit, SD minskat och Fi imploderat). Vi har en flyktingmottagning som slagit dubbelknut på sig själv för att upprätthålla illusioner - jag menar "boende för vuxna ensamkommande barn"? På riktigt? Socialdemokraterna som "aldrig någonsin, någon gång, någonstans" skulle göra sig beroende av SD vansinniga när SD inte stödjer regeringens förlag om offentlig upphandling. En f d socialdemokratisk ledare och statsministerkandidat rensas ut av SAP i vad som tydligt ser ut som lite historierevisionism. Utan att någon bryr sig. Och jag börjar tycka synd om Juholt! (Kanske beroende på att även han börjar prata sanningar när slutet på S-karriären närmar sig). Det är regelrätt krig i många ytterområden med bakhåll mot räddnings

Och ändamålsglidningen är ett faktum...

Vad skönt att lagarna mot terrorism och grov brottslighet nu äntligen börjat användas! Vad tryggt vi medborgare har fått det. Och vad fel Piratpartiet och många andra fick! Tryggt!