28 feb. 2011

Olof Palme

Jag minns som om det var i går hur jag satt i soffan på lördagsmorgonen och tittade på nyheterna. Det kunde varit vilken lördagsmorgon som helst, lite småkallt i huset och jag hade dragit upp fötterna under mig i soffan.

Skillnaden var att denna morgon satt jag och såg med förvåning och lite illamående hur Sveriges statsminister skjutits ner på öppen gata. Det var vilda spekulationer åt alla håll och människor som chockade grät vid en allt högre roshäck som glödde blodrött mot ett grådaskigt Stockholm i centrum för ett litet kallare Sverige.

Overkligt... Overkligt.


//Zac

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...