19 apr. 2008

Björn Gustavsson

Han är helt enkelt riktigt rolig! Efter en del festande igår - (SM-GUUULD!) så tar jag igen mig och ligger och skrattar åt en sång ifrån just nämnda Gustavsson. Håll till godo: //Zac

1 kommentar:

  1. Han är så bra!!!
    Jag låg och vred mig av skratt i soffan idag. Min son var på besök. Han har precis börjat spela gitarr. Han hade stoppat in en prilla som färgade hans tänder bruna medan han dunkade på strängarna och sjöng, eller rättare sagt pratade. Men Björn Gustavsson slog han inte. Vilken sång:) ha, ha. Där var det ord och inga visor.

    SvaraRadera

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...