11 jan. 2008

Dj*vla sväng!

Herregud att det får svänga så! Tyvärr är inte bilden den bästa, men med tanke på att det är (pirat-)inspelat live 1986 så är det helt ok. Jag tror att det är Chris Thompson som sjunger och solar något grymt i denna låten. Strax innan tre minuter så ställer sig i alla fall min kroppsbehåring rakt upp! ;o) Håll i hatten: //Zac

3 kommentarer:

 1. Riktig "gubbrock"! Multo simpatico... ;-)
  Tänk vilka helvetes häftiga röj-gig det kommer att vara på PRO-festerna om femton-tjugo år... YESSSS!!!

  SvaraRadera
 2. Testade att headbanga nu i Halloween (med peruk) - det är en härligt känsla! Hade jag haft håret i behåll så hade jag nog haft det långt bara för den skull... ;o)


  //Zac

  SvaraRadera
 3. Tack för den musikupplevelsen, som ger mig lust att gå ner i källaren och leta gamla Lp-skivor, har 1,5 meter med underbar musik. Men ingen inkopplad skivspelare. Eric Burdon och Animals, Cream och gamla Manfred Mann kommer jag att tänka på. Jisses vad tiden går. Min första LP är en Jimmy Hendrix.

  SvaraRadera

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...