2 juli 2011

Varför publicerar Aftonbladet nu?


Inte minst måste man berömma Aftonbladet för att på blott ett år lyckats ha kommit fram till att "Sven Otto Littorin utgjorde en av de största säkerhetsriskerna för regeringen i modern tid".

Men inte för ett år sedan...

Så han var inte någon säkerhetsrisk ("en av de största") när han anklagades av tidningen för sexköp för ett år sedan? Torskar är ju generellt sett så sällsynt dåligt och ovanligt underlag för utpressning... *ironisk så det svider*

"Känd säkerhetsrisk"...

Faktumet att AB nu ser honom som en säkerhetsrisk är yttermera pinsam då ex expressen skrev om hans sexchattande redan för ett år sedan... (Tack, Kjellberg)
Efterblivet Aftonbladet!

Mobbing?

Nu ett år efter historien rullats upp och fått ett abrupt slut i och med att Littorin avgick så fortsätter AB, njutningsfullt och djupt hämdlystet att förfölja en f d minister.
Detta är mannen de förföljer:
Littorins förklaring till att han sexchattat med okända kvinnor i falskt namn var att han var djupt deprimerad. Detta bekräftas av flera av hans närmaste medarbetare. I långa perioder de senaste åren har han tagit mediciner mot depression och också träffat en psykoterapeut, uppger Expressens källor.

Sjukt Aftonbladet!

Hur man förgör en människa

De jagar en människa som under en svår period i sitt liv tappat kontrollen - vilket också kom fram för ett år sedan efter han avgått. En människa som inte överhuvudtaget har något med politik att göra sedan dess. Med tanke på stigmat att anklagas för sexbrott så tror jag att hans tillvaro till stor del ligger i spillror.
Skäms Aftonbladet!

Do AB fega ur?

Jo, de vågade inte ha kvar blogglänkarna till sina artiklar. Jag tror att de inte ville ha öppet mothugg då i princip alla bloggar ifrågasätter publiceringen av dessa artiklar. T o m snedskruvade vänsterbloggare som normalt gottar sig i allt negativt var undrande (om än liiite gottade).
Fegt Aftonbladet!

Jaga Littorin!


//Zac
PS: SvD lite yrvaket?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,  AB1234567890 Jerlerup, Kjellberg, Mary, Böhlmark, Högberg, Krassman, J Svensson, Annarkia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...