Fortsätt till huvudinnehåll

Varför publicerar Aftonbladet nu?


Inte minst måste man berömma Aftonbladet för att på blott ett år lyckats ha kommit fram till att "Sven Otto Littorin utgjorde en av de största säkerhetsriskerna för regeringen i modern tid".

Men inte för ett år sedan...

Så han var inte någon säkerhetsrisk ("en av de största") när han anklagades av tidningen för sexköp för ett år sedan? Torskar är ju generellt sett så sällsynt dåligt och ovanligt underlag för utpressning... *ironisk så det svider*

"Känd säkerhetsrisk"...

Faktumet att AB nu ser honom som en säkerhetsrisk är yttermera pinsam då ex expressen skrev om hans sexchattande redan för ett år sedan... (Tack, Kjellberg)
Efterblivet Aftonbladet!

Mobbing?

Nu ett år efter historien rullats upp och fått ett abrupt slut i och med att Littorin avgick så fortsätter AB, njutningsfullt och djupt hämdlystet att förfölja en f d minister.
Detta är mannen de förföljer:
Littorins förklaring till att han sexchattat med okända kvinnor i falskt namn var att han var djupt deprimerad. Detta bekräftas av flera av hans närmaste medarbetare. I långa perioder de senaste åren har han tagit mediciner mot depression och också träffat en psykoterapeut, uppger Expressens källor.

Sjukt Aftonbladet!

Hur man förgör en människa

De jagar en människa som under en svår period i sitt liv tappat kontrollen - vilket också kom fram för ett år sedan efter han avgått. En människa som inte överhuvudtaget har något med politik att göra sedan dess. Med tanke på stigmat att anklagas för sexbrott så tror jag att hans tillvaro till stor del ligger i spillror.
Skäms Aftonbladet!

Do AB fega ur?

Jo, de vågade inte ha kvar blogglänkarna till sina artiklar. Jag tror att de inte ville ha öppet mothugg då i princip alla bloggar ifrågasätter publiceringen av dessa artiklar. T o m snedskruvade vänsterbloggare som normalt gottar sig i allt negativt var undrande (om än liiite gottade).
Fegt Aftonbladet!

Jaga Littorin!


//Zac
PS: SvD lite yrvaket?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,  AB1234567890 Jerlerup, Kjellberg, Mary, Böhlmark, Högberg, Krassman, J Svensson, Annarkia

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Enkelt matematik med SD:s egna siffror

Sverigedemokraterna(SD) går ut hårt med sin våldtäktsstatistik. Ingen direkt överraskning att man håller sig till noga utvalda siffror som styrker partiets genomgående tes att det är invandrare och invandringspolitiken bakom alla problem i samhället. Ettsvarspartiet Jag blir så road av anklagelsen från SD-håll att Piratpartiet "bara är ett enfrågeparti". Och visst så är det - det är bara demokratin som är i riskzonen och förtjänar denna fråga. SD är dock och förblir ett ettsvarsparti - "det är invandringens fel". Försök att ställa vilken fråga som helst, svaret kommer bli "det är invandringens fel". Lite mer jämförelser i slutet... Men våldtäkterna har ju ökat JÄTTEMYCKET?? Den lavinartade svenska ökningen är, precis som de flesta egentligen vet - att man låtit våltäktsbegreppet innefatta en massa andra sexuella brott ( mm ) - inte som SD ohederligt låtsas påvisa att ökningen enbart handlar om flyktingströmmarna. Mer socialklass 3 än "kultur"?

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Och verkligheten då?

Är inte detta (går-)dagens, för att kanske inte säga årtiondets sämsta rubriksättning på ledarplats , någon ledarplats, alla kategorier? De jämställer således en person som fällts för dråp och för dubbla mord , dömd enligt konstens regler i en demokrati , som skall avtjäna resterande straff i sverige. en som fängslats och torterats för att ha utfört sina journalistiska principer och skrivit om demokratiska reformer i hemlandet ...  Jag trillade först på Expressens ledare på Nyhetstorken , men var tvungen att kolla upp om det verkligen var sant - trodde faktiskt först att det var en photoshoppad bild... Jag tror jag spyr! Men det är ganska symptomatiskt för historien om Annika Östberg , även om det är draget till sin extremaste spets av (den numera arbetslösa, hoppas jag) rubriksättaren på Expressen. Vi har gott om andra fångar som suttit länge i fängelse och som säkert skulle må bra av att luftas lite. Lite verklighetsförankring om jag får be! Att hon n