Fortsätt till huvudinnehåll

Varför publicerar Aftonbladet nu?


Inte minst måste man berömma Aftonbladet för att på blott ett år lyckats ha kommit fram till att "Sven Otto Littorin utgjorde en av de största säkerhetsriskerna för regeringen i modern tid".

Men inte för ett år sedan...

Så han var inte någon säkerhetsrisk ("en av de största") när han anklagades av tidningen för sexköp för ett år sedan? Torskar är ju generellt sett så sällsynt dåligt och ovanligt underlag för utpressning... *ironisk så det svider*

"Känd säkerhetsrisk"...

Faktumet att AB nu ser honom som en säkerhetsrisk är yttermera pinsam då ex expressen skrev om hans sexchattande redan för ett år sedan... (Tack, Kjellberg)
Efterblivet Aftonbladet!

Mobbing?

Nu ett år efter historien rullats upp och fått ett abrupt slut i och med att Littorin avgick så fortsätter AB, njutningsfullt och djupt hämdlystet att förfölja en f d minister.
Detta är mannen de förföljer:
Littorins förklaring till att han sexchattat med okända kvinnor i falskt namn var att han var djupt deprimerad. Detta bekräftas av flera av hans närmaste medarbetare. I långa perioder de senaste åren har han tagit mediciner mot depression och också träffat en psykoterapeut, uppger Expressens källor.

Sjukt Aftonbladet!

Hur man förgör en människa

De jagar en människa som under en svår period i sitt liv tappat kontrollen - vilket också kom fram för ett år sedan efter han avgått. En människa som inte överhuvudtaget har något med politik att göra sedan dess. Med tanke på stigmat att anklagas för sexbrott så tror jag att hans tillvaro till stor del ligger i spillror.
Skäms Aftonbladet!

Do AB fega ur?

Jo, de vågade inte ha kvar blogglänkarna till sina artiklar. Jag tror att de inte ville ha öppet mothugg då i princip alla bloggar ifrågasätter publiceringen av dessa artiklar. T o m snedskruvade vänsterbloggare som normalt gottar sig i allt negativt var undrande (om än liiite gottade).
Fegt Aftonbladet!

Jaga Littorin!


//Zac
PS: SvD lite yrvaket?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,  AB1234567890 Jerlerup, Kjellberg, Mary, Böhlmark, Högberg, Krassman, J Svensson, Annarkia

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Vadå Liberal-fallos??

Jag fattar inte ståhejet?  Och som vimpel: 

Beeeeenjamin!

Jag läser i Expressen :  Benjamin är glad. Benjamin köper nya byxor. Benjamin är nöjd. Benjamin får syn på tvättrådslappen i byxorna; På tvättrådslappen stod det två separata instruktioner – en för kvinnor, och en för män. Kvinnoinstruktionen var de riktiga tvättråden, medan männen fick följande råd: "Don't even try, just give to:", följt av en pil till ordet "women". Benjamin förstår att det är ett skämt, men "sunkigt och ofräscht" . Benjamin blir chockad. Benjamin blir ilsk. Benjamin säger "det är sexistiskt, helt enkelt" . Benjamin klipper av lappen för att han klarar inte av att gå runt en sådan lapp. Benjamin publicerar en bild med lappen på Facebook. Benjamin hoppas på att den sprids. Benjamin märker att den sprids. Benjamin hamnar i Expressen. Benjamin verkar gladare igen. Jag tänker:  Benjamin kanske borde skaffa sig ett liv?