Fortsätt till huvudinnehåll

Varför publicerar Aftonbladet nu?


Inte minst måste man berömma Aftonbladet för att på blott ett år lyckats ha kommit fram till att "Sven Otto Littorin utgjorde en av de största säkerhetsriskerna för regeringen i modern tid".

Men inte för ett år sedan...

Så han var inte någon säkerhetsrisk ("en av de största") när han anklagades av tidningen för sexköp för ett år sedan? Torskar är ju generellt sett så sällsynt dåligt och ovanligt underlag för utpressning... *ironisk så det svider*

"Känd säkerhetsrisk"...

Faktumet att AB nu ser honom som en säkerhetsrisk är yttermera pinsam då ex expressen skrev om hans sexchattande redan för ett år sedan... (Tack, Kjellberg)
Efterblivet Aftonbladet!

Mobbing?

Nu ett år efter historien rullats upp och fått ett abrupt slut i och med att Littorin avgick så fortsätter AB, njutningsfullt och djupt hämdlystet att förfölja en f d minister.
Detta är mannen de förföljer:
Littorins förklaring till att han sexchattat med okända kvinnor i falskt namn var att han var djupt deprimerad. Detta bekräftas av flera av hans närmaste medarbetare. I långa perioder de senaste åren har han tagit mediciner mot depression och också träffat en psykoterapeut, uppger Expressens källor.

Sjukt Aftonbladet!

Hur man förgör en människa

De jagar en människa som under en svår period i sitt liv tappat kontrollen - vilket också kom fram för ett år sedan efter han avgått. En människa som inte överhuvudtaget har något med politik att göra sedan dess. Med tanke på stigmat att anklagas för sexbrott så tror jag att hans tillvaro till stor del ligger i spillror.
Skäms Aftonbladet!

Do AB fega ur?

Jo, de vågade inte ha kvar blogglänkarna till sina artiklar. Jag tror att de inte ville ha öppet mothugg då i princip alla bloggar ifrågasätter publiceringen av dessa artiklar. T o m snedskruvade vänsterbloggare som normalt gottar sig i allt negativt var undrande (om än liiite gottade).
Fegt Aftonbladet!

Jaga Littorin!


//Zac
PS: SvD lite yrvaket?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,  AB1234567890 Jerlerup, Kjellberg, Mary, Böhlmark, Högberg, Krassman, J Svensson, Annarkia

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Enkelt matematik med SD:s egna siffror

Sverigedemokraterna(SD) går ut hårt med sin våldtäktsstatistik. Ingen direkt överraskning att man håller sig till noga utvalda siffror som styrker partiets genomgående tes att det är invandrare och invandringspolitiken bakom alla problem i samhället. Ettsvarspartiet Jag blir så road av anklagelsen från SD-håll att Piratpartiet "bara är ett enfrågeparti". Och visst så är det - det är bara demokratin som är i riskzonen och förtjänar denna fråga. SD är dock och förblir ett ettsvarsparti - "det är invandringens fel". Försök att ställa vilken fråga som helst, svaret kommer bli "det är invandringens fel". Lite mer jämförelser i slutet... Men våldtäkterna har ju ökat JÄTTEMYCKET?? Den lavinartade svenska ökningen är, precis som de flesta egentligen vet - att man låtit våltäktsbegreppet innefatta en massa andra sexuella brott ( mm ) - inte som SD ohederligt låtsas påvisa att ökningen enbart handlar om flyktingströmmarna. Mer socialklass 3 än "kultur"?

Filmrecension: Familjen Savage

++++ Utmärkt , en riktigt bra film, bör ses ' Familjen Savage ' Oj vilken liten pärla. Bra manus, känslig regi med magkänsla för humorn i vardagen, och i tragiken, och sanslöst skådespeleri från Philip Seymour Hoffman och Laura Linney . Två skådisar som alltid är bra, ofta som biroller, eller som amerikanarna uttrycker bättre - supporting roles. Och oj vad de alltid supportar filmerna de är med i! :o) Den anspråkslösa filmen i sig handlar om ett syskonpar som glidit isär under årens lopp, men när pappan blir dement så måste de samarbeta ihop. Filmen gör ett nerslag mitt i livet hos syskonparet, och lämnar sedan dem där, mitt i livet. En amerikansk independentfilm när de är som bäst. Kanske inte filmen jag visar mina åldriga svärföräldrar, då den är ganska osentimental inför åldrande och död. Riktigt, riktigt bra! //Zac +++++ Världsklass , mästerverk, måste ses ++++ Utmärkt , en riktigt bra film, bör ses +++ Bra , en film som lämnar god eftersmak ++ Godkänd ,

Förbjud direkt!

Sverige är numera det enda landet i Europa som tillåter mobilprat i bilen utan handsfree. Nu kräver Motormännen att användandet av mobiltelefon utan handsfree i bilen förbjuds helt. ( Källa .) Mobiltelefoner, stereo och cyklister - så skulle nog jag rangordna farorna i trafiken. Ja, förutom förarna själva då... ;o) En iakttagelse Jag kör inte så mycket i tjänsten längre, men jag gör som de flesta - jag kör igenom stan till jobbet och på hemväg. När man ser någon uppföra sig som en idiot i trafiken så är det en 20-årig kille i en BMW med ett ENORMT avgasrör, kan vara en äldre Volvo med en löjlig vinge på också. Ser man misstag i trafiken - någon som kör ut felaktigt, byter fil rakt in i bilar på väg om etc så är det nästan utan undantag en förare som pratar i mobil. Snabba på med ett förbud Givetvis skall vi införa ett mobilförbud - helst igår. //Zac, ibland kan det vara en mamma som petar in tutten eller leker med en telning i barnstolen också som vinglar runt i trafiken. Läs äv