Fortsätt till huvudinnehåll

Det var "bara" en galen norrman...


Vansinnigt obehagliga bilder kommer och går både på nätet och i huvudet på mig. Tanken på mardrömmen att vara fast på en liten ö där en totalt bindgalen människa med automatkarbin går runt och dödar människor under triumferande skrik är nästan mer än vad jag klarar av.

Politik?

Det tynger mitt hjärta när man så ogenerat använder en så tung tragedi för sina egna, politiska ändamål.
Det är allt ifrån SD-politiker (riksdagspolitiker, vet hut!) som knappt kan dölja sin upphetsning inför "ytterligare ett islamistiskt dåd", men det är också vänsterbloggare som snabbt börjar anklaga och kräva ett återkallande av insatsen i Afghanistan i alla fall så länge som man trodde att det var islamistiska terrorister som låg bakom.

Logik?

Lite enkel logik med en någorlunda klar bild av vem som ligger bakom så skall man nu kräva stopp för invandringen då det var mördarens/terroristens mål?
Tänka efter lite före fortsättningsvis?

Mördaren/terroristen?

Ja, hur hade man kunnat hitta honom innan detta?
Mer övervakning?
Knappast.
Han har i princip exakt samma profil som ett par, tre dussin Flashback-profiler här i Sverige. Ingenting i dagsläget gör att han sticker ut mer än vad som krävs för att SÄPO skulle titta närmre på honom.

Tvärtom?

Man slås också av hur kontraproduktivt detta var. För att rädda fäderneslandet från den islamistiska ondskan så går denna etniska patriot ut och dödar urskillningslöst andra norrmän. Den enda logik jag får till i sammanhanget är att Norge varit vänligt inställda för Palestina vilket triggat honom. Då beslutar han sig för att slå till mot själva symbolen för styrandet av Norge och sedan avrättar han mängder av socialister i sin jakt på f d socialdemokratiska ledare - de som var skyldiga till massinvandringen.

Nu blir det tyst...

Med sina handlingar har han lyckats få fokus på sin egna person, något som säkert passar honom som handen i handsken, men också smutskasta och skambelägga de åsikter som han själv stod upp för. Ingen kommer prata om massinvandring och fasan för islam på en lång tid. Ingen vill bli förknippad med den värsta massmördare i Norges historia. Smart? Tror inte han tänker så...

Det kommer mera...

Klart är i alla fall att han lämnat enorma mängder texter bakom sig så analyserandet och slutsatserna har bara börjat... Sverigedemokraterna gör nog bäst i att tona ner sin mer direkta främlingsfientliga retorik för en tid. Mördarens/terroristens argumentering och idévärld låter mer eller mindre exakt som SD's; han var medlem i systerpartiet FrP, skrev på samma bloggar och forum och Socialdemokraterna som normalt är ett rött skynke för Sverigedemokraterna var också de som uppenbarligen var de främsta måltavlorna för mördaren/terroristen.

Samhällssynen, fienderna och målet

Så långt som jag kommit i hans texter och föreställningsvärld så är det precis samma samhällssyn, samma fiender och samma mål som Sverigedemokraterna. Vi får se vad som mer framkommer. Jag tror dock att det just nu sitter människor och plockar bort länkar och texter för att inte förknippas med mördaren/terroristen...

Klappjakt på blonda, blåögda?

Det är inte varje dag som världens ondska personifieras i en blond, blåögd etnisk norrman, kristen sionist och frimurare med starka högeråsikter och tillgång till stora mängder konstgödsel samt med två vapen och en överhettat sjuk hjärna som driver på.
Bevare oss alla!

Mer om...

PolitikBodströmsamhället
PiratpartietFRA-lagen
KulturUpphovsrätten

En attack på oss alla!
Politik sitter inte i hudfärgen (fr Rick Falkvinge)


//Zac
PS. Läs Opassande-Emma som vanligt sätter ord på det som inte går att uttala, ord för det som är oförståerligt. 

Läs även andra bloggares åsikter om terrorism, Oslo, Norge, Bodströmsamhället, övervakning, politik, Anders Behring Breivik, Nationalism, Högerextremism, Rasism, Utön, Främlingsfientlighet, samhälle AB123456789, Ex123456, SvD1234DN12345, Ekot12, SvT1, GP12

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Enkelt matematik med SD:s egna siffror

Sverigedemokraterna(SD) går ut hårt med sin våldtäktsstatistik. Ingen direkt överraskning att man håller sig till noga utvalda siffror som styrker partiets genomgående tes att det är invandrare och invandringspolitiken bakom alla problem i samhället. Ettsvarspartiet Jag blir så road av anklagelsen från SD-håll att Piratpartiet "bara är ett enfrågeparti". Och visst så är det - det är bara demokratin som är i riskzonen och förtjänar denna fråga. SD är dock och förblir ett ettsvarsparti - "det är invandringens fel". Försök att ställa vilken fråga som helst, svaret kommer bli "det är invandringens fel". Lite mer jämförelser i slutet... Men våldtäkterna har ju ökat JÄTTEMYCKET?? Den lavinartade svenska ökningen är, precis som de flesta egentligen vet - att man låtit våltäktsbegreppet innefatta en massa andra sexuella brott ( mm ) - inte som SD ohederligt låtsas påvisa att ökningen enbart handlar om flyktingströmmarna. Mer socialklass 3 än "kultur"?

Avväpna polisen!

Alltså, jag har varit, på goda grunder, oerhört kritisk mot polisen innan... Men hur faan hanterar de sina vapen?? Gång på gång så läser man om hur poliser står och blundar och tömmer sina vapen i hyggligt rätt riktning ... Ta ifrån dem vapnen! Från de tragiska händelserna i Malexander där poliserna trodde att bildörrarna skulle ge dem skydd(!) från automatkarbiner till de senaste årens klumpiga hantering av ensamrätten till dödligt våld. Det är faktiskt dags att poliserna i Sverige tas ifrån sina vapen, det är möjligt att de känner sig säkrare, men det är sannerligen inte säkrare för befolkningen längre! Vår polis kan helt enkelt inte hantera vapnen på rätt sätt. Varför klarar sig den normala polisen i både Norge och i Storbritannien normalt utan vapen - har vi så mycket värre kriminalitet här? *retorisk fråga eftersom det står klart för alla att vi inte har det...* England En överväldigande majoritet av poliskåren vill fortfarande förbli vapenlösa i England