Fortsätt till huvudinnehåll

Är inte det att hora?

Varför fortsätter vissa kvinnor att vara gifta med sina män?
..vad skulle hända med huset och barnens levnadsstandard om hon plötsligt stod där ensam med sin futtiga lön?

Skulle villan bytas ut mot en tvåa?

Barnen tvingas byta skola?

Skulle blodpudding bli standardmaten?

(Källa.)

Det där är väl typiska saker som karln i huset i de fallen betalar för? Så istället för reda pengar så handlar det om standard?
Typ en sugar daddy?
Eller kan man vara fräck och fråga sig om kvinnor i denna situation egentligen inte horar för sitt uppehälle?

Och på tal om det...

Linda [Rosing, min anm] Thelenius:
”Jag har adhd”
(Källa)

Jaha? Varför har vi sådant behov av trash-kändisar? Kändisar som är kända för något som vi andra skulle skämt ögonen ur oss för? Och varför klickar jag in på sådana skitartiklar? Frågor för den frågvise!

20 års skillnad!?

Tommy Nilsson ska ha barn – med 20 år yngre flickvän
Jaha? Faktumet är att hon ser äldre ut på bilden till artikeln än pappan, Tommy Nilsson...
Och vilket liv det skulle bli om det vore tvärtom!
Om hon var 20 år äldre än honom - 71... ;o)

Groupies?

Att lägga upp sig för en kändis - är det att hora, eller är det bara att uppfylla hans helt normala behov av att vänstra mot någon blond fotomodell som han gift sig med? Så tolkar jag i alla fall bilden av den otrogna kändisen...


//Zac

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Beeeeenjamin!

Jag läser i Expressen :  Benjamin är glad. Benjamin köper nya byxor. Benjamin är nöjd. Benjamin får syn på tvättrådslappen i byxorna; På tvättrådslappen stod det två separata instruktioner – en för kvinnor, och en för män. Kvinnoinstruktionen var de riktiga tvättråden, medan männen fick följande råd: "Don't even try, just give to:", följt av en pil till ordet "women". Benjamin förstår att det är ett skämt, men "sunkigt och ofräscht" . Benjamin blir chockad. Benjamin blir ilsk. Benjamin säger "det är sexistiskt, helt enkelt" . Benjamin klipper av lappen för att han klarar inte av att gå runt en sådan lapp. Benjamin publicerar en bild med lappen på Facebook. Benjamin hoppas på att den sprids. Benjamin märker att den sprids. Benjamin hamnar i Expressen. Benjamin verkar gladare igen. Jag tänker:  Benjamin kanske borde skaffa sig ett liv?

Vadå Liberal-fallos??

Jag fattar inte ståhejet?  Och som vimpel: