Fortsätt till huvudinnehåll

Och om man föredrar whisky?

Nu är det bevisat: Män dricker öl, kvinnor vin.
(Källa.)

Stämmer inte alls i mitt förhållande; jag föredrar en liten whiskyinne och frugan tar hellre en flaska öl. Jag tycker dock vin är gott, men föredrar ändå öl i badtunnan... :o)

Sedan var det tilltuggen...

Öldrickaren

Handlar ofta chips och fet skräpmat.
Handlar också gärna kallskuret, fläsk, korv, lamm, smör, margarin och läsk.

Vindrickaren

Handlar ofta oliver, grönsaker och frukt.
Handlar också gärna kyckling, matolja och mager ost.

Och jag?

Handlar lite då och då chips och fet skräpmat.
Handlar absolut kallskuret, fläsk, korv, lamm, smör, margarin och läsk.

Handlar ofta oliver, grönsaker och frukt.
Handlar också gärna kyckling, men sällan matolja och ALDRIG mager ost.//Zac

PS. Vad har mager ost för existensberättigande överhuvudtaget? LCFH ondgör sig över margarin, men MAGER OST?? WTF?!


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Beeeeenjamin!

Jag läser i Expressen :  Benjamin är glad. Benjamin köper nya byxor. Benjamin är nöjd. Benjamin får syn på tvättrådslappen i byxorna; På tvättrådslappen stod det två separata instruktioner – en för kvinnor, och en för män. Kvinnoinstruktionen var de riktiga tvättråden, medan männen fick följande råd: "Don't even try, just give to:", följt av en pil till ordet "women". Benjamin förstår att det är ett skämt, men "sunkigt och ofräscht" . Benjamin blir chockad. Benjamin blir ilsk. Benjamin säger "det är sexistiskt, helt enkelt" . Benjamin klipper av lappen för att han klarar inte av att gå runt en sådan lapp. Benjamin publicerar en bild med lappen på Facebook. Benjamin hoppas på att den sprids. Benjamin märker att den sprids. Benjamin hamnar i Expressen. Benjamin verkar gladare igen. Jag tänker:  Benjamin kanske borde skaffa sig ett liv?

Vadå Liberal-fallos??

Jag fattar inte ståhejet?  Och som vimpel: