Fortsätt till huvudinnehåll

Feministmoral

Nu är Schyman ute och feministmoraliserar igen... På svar till den utmärkta idén ifrån Federley att avskaffa sexköpslagen. Federley är f ö ett av de ryggradslösa kräk som gör att vi måste ha Piratpartiet i Riksdagen i nästa val... Men här är han rätt ute i alla fall.

Jag klipper och klistrar lite från mina inlägg 'Att hora...' och 'Prostituerade i skugglandet':

Upprörd!

Jag har svårt att förstå den upprördhet som det alltid blir i och kring prostitution. Jag upprörs iofs av den misär och de hemska levnadsöden som serveras i media, men sexhandeln finns till p g a att den fyller ett behov. Någon vill köpa, någon säljer. Det är inte enklare än så!

For the record

Nej, jag skulle inte vilja att min dotter jobbar med dylika yrken. Det finns å andra sidan en massa yrken jag inte vill att mina barn skall arbeta med.
Nej, jag skulle personligen aldrig, och har aldrig utnyttjat någon dylik tjänst.
Ja, det är säkert i många fall oerhört tragiska livsöden som ligger bakom.
Ja, det förekommer säkert en massa övergrepp, men beror inte det mycket på att man tvingat hela yrkeskåren att gå under jorden?

Varför detta skuldbeläggande?

Min arbetsgivare köper mig (och min kropp) varje arbetsdag. Nu arbetar jag inte direkt med kroppen(sic!) men jag ser inte riktigt skillnaden?
Om någon, frisk och vid sina fulla sinnes bruk, vill sälja en tjänst som innebär sexuella tjänster - vad är det för fel på det? Är det inte snarare samhällets lite småperversa syn på etik och moral som lyser igenom när man måste svartlista och svartmåla detta?
Är det inte lite som motboken, bara med skillnaden att man aldrig får lösa in något eftersom det bryter mot statens normer?
Mysko, och egentligen ganska upprörande tycker jag. Är vi smygmoralister allihop?

Ut i det öppna!

Näe, som med så mycket annat - låt det komma ut i det öppna så vi andra kan hålla koll på det. Låt hororna betala skatt så de får en hjälplig pension. Är det svårt att se att det är vårt förbud som gjort att de gått under jord och som gjort att dessa människor fått så mycket svårare? Låter jävligt humant måste jag säga! Det är stigmatiserande att gå till prostituerade så jag tror knappast att samhället kollapsar - våra grannar i EU har knappast sett något sådant. Vi är faktiskt extremisterna inom EU i denna fråga.

Horig släkt...

Lustigt nog så är tydligen ordet 'hor' besläktat med ordet 'kär' från början... :o|
Men jag gillar iofs en definition på verbet '(att) hora':
To compromise one's principles for personal gain.

Legalisera prostitutionen

Jag måste säga att dels av politisk övertygelse - liberalismen ser människan som en fri varelse med en fri vilja, och dels av ren humanistisk övertygelse - låt de prostituerade få samma omsorg och skydd som oss andra.

Vi skadar dem!

Våra nuvarande lagar tvingar helt enkelt in de prostituerade i ett skuggland där mycket litet av samhällets skydd räcker in. Så för att skydda individerna från att ta egna beslut, eller för att det sker så mycket hemskt "i deras värld", eller för att det helt enkelt anses moraliskt fel - så förblir dessa människor i skugglandet.

Typiskt feminism

Och visst är det en feministisk dimma som ligger som ett tungt täcke över frågan - får kvinnor välja själva över sina kroppar?
Jo, så länge det ligger i linje med vad feminismen anser vara godtagbart..
Att det dessutom kommer in lite gammalmoralism i det hela också gör inte saken bättre...

Oskyldigt vältäktsdömda - ett kvinnoproblem

Tänk efter nu. Idag så räcker det ofta med att ord står mot ord, inga fysiska bevis för att en våldtäkt skall ha ägt rum för att en man skall dömas. Forskning pekar på att bortåt en fjärdedel av alla våldtäktsanklagelser är falska.
Men hur kan detta vara/bli ett kvinnoproblem?
Jo, för när det blir uppenbart för allmänheten hur det ligger till, och om - gud förbjude - tokfeminister får igenom ännu lösare rättssäkerhet vid våltäktsmål - så kommer detta att explodera i ansiktet på alla våldtagna kvinnor.
Hur?
Jo, det kommer att resultera i en backlash där man ställer helt sjuka beviskrav och då kommer mängder med skyldiga istället gå fria...

Politik i EU-valsskuggan

Kvinnofrågorna är viktiga när det gäller EU-valet, de stora orättvisorna ligger utanför Sverige - tack och lov - med trafficking och annat förtryck. Men jag ser ingen motpart till FI när det gäller detta? Vilka svenska partier är för ökat förtryck?

Överspelad

Sedan är feminismen överspelad sedan länge, sedan den kidnappats och förvridits till något mycket obehagligt av blinda, rabiata radikalfeminister. Det är dags att lyfta blicken och börja prata om jämlikhet och lika rättigheter istället.

Inte ens benämningen...

Ingen fundering kring varför ordet feminism används, när könssegregering borde försvinna och att könet bara är en samhällelig konstruktion? Det är feminister som oavbrutet skall dela upp mänskligheten i kön, det är feminismen som är helt besatt av att separera könen - de har som sagt inte ens hittat ett könsneutralt ord för att beskriva sin egen rörelse. Pinsamt eller?

Tänk om - tänk rätt.
Idioti!

Mer om...//Zac, påminner om min bloggläsarundersökning
PS. Nej, jag vill inte att min dotter jobbar med prostitution i framtiden - men vem är jag att bestämma över hennes/andras liv?
PPS. Får att få lite perspektiv så läs lite av Petra Östgren - en radikalfeminist som öppnade ögonen i frågan...
PPPS. Förresten heter det inte mödomshinna längre utan slidkrans...
PPPPS. Det är INTE bara kvinnor som prostituerar sig heller...
PPPPPS. Förresten så är Blogge igång igen! Hurra! ÄNTLIGEN!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Kommentarer

 1. Wow. Det Schyman sa var alltså: Sexköpslagen har misslyckats på alla punkter, utom att få F! att känna sig duktiga. Därför ska straffen höjas ännu mer. Arkibusera karljävlarna! Flickstackarna vet inte vad de gör! (det finns fortfarande inte i hennes världsbild att kvinnor köper sex, eller att män säljer, och inte nödvändigtvis till till motsatta könet)

  SvaraRadera
 2. Jo, det handlar bara om moral och om feministernas sanning... :o|


  //Zac

  SvaraRadera
 3. Legalisera prostitution? Frågor: Vad ger det för signaler till män, kvinnor, ungdomar och barn om människans sexualitet i sig själv och mot andra? Vad ger det för konsekvenser för de prostituerades egen självbild och vidare självrespekt och känsla av egenvärde om till och med samhället ger klartecken till att det är allmänt okej att deras kropp är en allmän egendom om de bara skattar för det de drar in? Finns en drös med stora stora faror med detta och att legalisera är detsamma som att säga att det är okej att ta det du vill ha bara du betalar för det. Skulle det ge något positivt i det långa loppet av den allmänna uppfostran av hur vi uppfostras till medmänniskor i ett samhälle präglat av respekt för livet i sig självt? Att prostitution skulle vara individens egna fria val tror jag inte ett skit på i majoriteten av de som sysslar med detta. Hur mycket man än anser att man "skyddar" dessa prostituerade genom o ta fram dem i ljuset så visar man samtidigt att det är okej att någon hamnat jävligt djupt ned i livet, och till o med samhället säger att det e ok att de blir sedda som ett stycke kött? nej fyfan va e det frågan om?

  SvaraRadera
 4. Fråga - måste man sätta upp sex på en sådan piedestal? Det finns gott om människor som t ex använder sex som bedövningsmedel utan att ta betalt.

  F ö så märker inte jag att det är ett moraliskt kaos inom EU? Vi och norrbaggarna är de enda som förbjudit sexköp - och jag kan inte med den mest uppblåsta och unkna nationalism påstå att vi är moraliskt överlägsna något annat EU-land - trots sexköpslag...

  En moralistisk och sektbetonad lag som tvingar utsatta människor att dra sig in ännu längre i skuggan... Vilka är det som förtrycker kvinnor egentligen?


  //Zac

  SvaraRadera
 5. Personligen var det en ögonöppnare när jag läste en av feminismens många grundpelare i det så kallade SCUM manifestet (society for cutting up men). I sammanfattning: Män skall dödas! för att de är män! Feminism var ursprungligen en liberal rörelse, men något gick snett och röelsen kom att bli hi-jackad av marxister när det så småningom gick upp för dem att Sovjet fallit och att livet-efter-muren behövde ny näring: de hittade på en ny dialektik, hittade på egna ord och teorier (ordet "klass" ersattes av "kön" osv) och kallade detta genusvetenskap samt fick några professorer tillsatta, betalda av det förhatliga samhället för att kritisera samhället skattevägen. Och så gick man ut med ROKs som en paraply organisation och fick uppmärksamhet, ända tills despotin och inaveln avslöjades så lovvärt.

  Det är sorgligt. Feminsim idag är sorglig. För feminism - eller låt oss kalla det för vad det är; (ett nytt ord, eftersom jag inte gillar vänsterns dialektik) meritokrati, dvs allas rätt att bemötas med respekt och få göra ett jobb med lika lön oavsett kön, religion, ras, ålder osv. är en bra företeelse. En liberal ide´som finns i samhället. Den borgerliga feminismen/meritokratin behövs, kanske inte så ensidigt betonad kring könsfrågor. Den radikalfeministiska ad modum Schymann med gehäng lämnar vi därhän; den är redan som politisk rörelse marginaliserad och förbrukad likt de 100 000 SKr som eldades opp.

  Givetvis behövde marxist-feminsimen en "sak" som de kunde kräva, ett agenda: något att peka på, något de åstakommit i "jämlikhetens namn". Och så fick vi sexköpslagen med den omvända skuldbördan. Det var ung samtidigt som internet sexkontakter på allvar blev allmänna, så visst kan man peka på ett resultat; med lite statistisk modifiering kan man t.o.m hävda framgång; gatuflickorna har försvunnit. Att de ersätts med yngre tonårstjejer talas det tyst om; detta kan inte mätas, alltså finns det inte hos marxistfeministerna. Framgång! Att folk inte förstår lagen, att upprördeheten hos dem som förstår vad lagen innebär har uteblivit, beror på att då kan dessa misstänkliggöras såsom presumptiva köpare,.. så tystas opposition. Vem vågar idag öppet deklarera; jag har en avvikande ståndpunkt, och den förtjänar diskuteras? Modigt, och politiskt eller rättare sagt; socialt självmord. För vem är väl för den sociala missär som gatuflickorna lever eller levde i? Att horan numera är en 14-årig flicka som sparar till en häst eller ett par nya jeans ger inte statistiken utslag för. Game set and match för marxistfeministerna. Att vi förnekar ex. de många handikappades rätt till sexuell kontakt? talas tyst om, att sex är en viktig beståndsdel i våra liv? vissa säger t.o.m livsnödvändig, där horan var den enda lösningen "för mig fanns ingen annan kärlek att få, sjung hopp,.. ändå", dessa figurer SKALL marginaliseras. Feminismen, den rabiata marxistfeminsimens tankegods styr. De många av förvaltning och företag obligatoriskt anställda Gensuvsvetare får fina löner och tjänster, och producerar? Och moral struntar vi i, det är bara tråkigt.

  som ett P.S: Hora är ett mycket fint ord. Det var översteprästinnorna i Horus, den egyptiska gudens tempel, som hade denne mycket fina och heliga titel, då de invigde män i sexualmysterierna. Vilket män gick till för att lära sig älska och ge sin blivande kvinna/fru njutning. Det var ett mycket fint och hedervärt kall (inte arbete) och faktiskt; ett av mänsklighetens mest hedervärda "yrken". Som nu är moraltabu belagt, i sexualneurosens och sexualfientligheternas marxistfeministiska Sverige

  SvaraRadera
 6. Mycket bra inlägg, Lars Lindberg. Jag trodde dock att ordet 'hor' var besläktat med ordet 'kär' från början?


  //Zac

  SvaraRadera
 7. Personligen var det en ögonöppnare när jag läste en av feminismens många grundpelare i det så kallade SCUM manifestet (society for cutting up men). I sammanfattning: Män skall dödas! för att de är män! Feminism var ursprungligen en liberal rörelse, men något gick snett och röelsen kom att bli hi-jackad av marxister när det så småningom gick upp för dem att Sovjet fallit och att livet-efter-muren behövde ny näring: de hittade på en ny dialektik, hittade på egna ord och teorier (ordet "klass" ersattes av "kön" osv) och kallade detta genusvetenskap samt fick några professorer tillsatta, betalda av det förhatliga samhället för att kritisera samhället skattevägen. Och så gick man ut med ROKs som en paraply organisation och fick uppmärksamhet, ända tills despotin och inaveln avslöjades så lovvärt.

  Det är sorgligt. Feminsim idag är sorglig. För feminism - eller låt oss kalla det för vad det är; (ett nytt ord, eftersom jag inte gillar vänsterns dialektik) meritokrati, dvs allas rätt att bemötas med respekt och få göra ett jobb med lika lön oavsett kön, religion, ras, ålder osv. är en bra företeelse. En liberal ide´som finns i samhället. Den borgerliga feminismen/meritokratin behövs, kanske inte så ensidigt betonad kring könsfrågor. Den radikalfeministiska ad modum Schymann med gehäng lämnar vi därhän; den är redan som politisk rörelse marginaliserad och förbrukad likt de 100 000 SKr som eldades opp.

  Givetvis behövde marxist-feminsimen en "sak" som de kunde kräva, ett agenda: något att peka på, något de åstakommit i "jämlikhetens namn". Och så fick vi sexköpslagen med den omvända skuldbördan. Det var ung samtidigt som internet sexkontakter på allvar blev allmänna, så visst kan man peka på ett resultat; med lite statistisk modifiering kan man t.o.m hävda framgång; gatuflickorna har försvunnit. Att de ersätts med yngre tonårstjejer talas det tyst om; detta kan inte mätas, alltså finns det inte hos marxistfeministerna. Framgång! Att folk inte förstår lagen, att upprördeheten hos dem som förstår vad lagen innebär har uteblivit, beror på att då kan dessa misstänkliggöras såsom presumptiva köpare,.. så tystas opposition. Vem vågar idag öppet deklarera; jag har en avvikande ståndpunkt, och den förtjänar diskuteras? Modigt, och politiskt eller rättare sagt; socialt självmord. För vem är väl för den sociala missär som gatuflickorna lever eller levde i? Att horan numera är en 14-årig flicka som sparar till en häst eller ett par nya jeans ger inte statistiken utslag för. Game set and match för marxistfeministerna. Att vi förnekar ex. de många handikappades rätt till sexuell kontakt? talas tyst om, att sex är en viktig beståndsdel i våra liv? vissa säger t.o.m livsnödvändig, där horan var den enda lösningen "för mig fanns ingen annan kärlek att få, sjung hopp,.. ändå", dessa figurer SKALL marginaliseras. Feminismen, den rabiata marxistfeminsimens tankegods styr. De många av förvaltning och företag obligatoriskt anställda Gensuvsvetare får fina löner och tjänster, och producerar? Och moral struntar vi i, det är bara tråkigt.

  som ett P.S: Hora är ett mycket fint ord. Det var översteprästinnorna i Horus, den egyptiska gudens tempel, som hade denne mycket fina och heliga titel, då de invigde män i sexualmysterierna. Vilket män gick till för att lära sig älska och ge sin blivande kvinna/fru njutning. Det var ett mycket fint och hedervärt kall (inte arbete) och faktiskt; ett av mänsklighetens mest hedervärda "yrken". Som nu är moraltabu belagt, i sexualneurosens och sexualfientligheternas marxistfeministiska Sverige

  SvaraRadera
 8. Jo, det handlar bara om moral och om feministernas sanning... :o|


  //Zac

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Enkelt matematik med SD:s egna siffror

Sverigedemokraterna(SD) går ut hårt med sin våldtäktsstatistik. Ingen direkt överraskning att man håller sig till noga utvalda siffror som styrker partiets genomgående tes att det är invandrare och invandringspolitiken bakom alla problem i samhället. Ettsvarspartiet Jag blir så road av anklagelsen från SD-håll att Piratpartiet "bara är ett enfrågeparti". Och visst så är det - det är bara demokratin som är i riskzonen och förtjänar denna fråga. SD är dock och förblir ett ettsvarsparti - "det är invandringens fel". Försök att ställa vilken fråga som helst, svaret kommer bli "det är invandringens fel". Lite mer jämförelser i slutet... Men våldtäkterna har ju ökat JÄTTEMYCKET?? Den lavinartade svenska ökningen är, precis som de flesta egentligen vet - att man låtit våltäktsbegreppet innefatta en massa andra sexuella brott ( mm ) - inte som SD ohederligt låtsas påvisa att ökningen enbart handlar om flyktingströmmarna. Mer socialklass 3 än "kultur"?

Avväpna polisen!

Alltså, jag har varit, på goda grunder, oerhört kritisk mot polisen innan... Men hur faan hanterar de sina vapen?? Gång på gång så läser man om hur poliser står och blundar och tömmer sina vapen i hyggligt rätt riktning ... Ta ifrån dem vapnen! Från de tragiska händelserna i Malexander där poliserna trodde att bildörrarna skulle ge dem skydd(!) från automatkarbiner till de senaste årens klumpiga hantering av ensamrätten till dödligt våld. Det är faktiskt dags att poliserna i Sverige tas ifrån sina vapen, det är möjligt att de känner sig säkrare, men det är sannerligen inte säkrare för befolkningen längre! Vår polis kan helt enkelt inte hantera vapnen på rätt sätt. Varför klarar sig den normala polisen i både Norge och i Storbritannien normalt utan vapen - har vi så mycket värre kriminalitet här? *retorisk fråga eftersom det står klart för alla att vi inte har det...* England En överväldigande majoritet av poliskåren vill fortfarande förbli vapenlösa i England