6 okt. 2009

Jag vill också ha en Google Wave invite!

Varför Google Wave?


Räcker inte det?

Jag tycker man ställs inför mailens tillkortakommanden gång på gång, nästan dagligen, samma sak med chatten. Men framför allt så är det samarbeten kring texter som jag blir fascinerad av. Opinionsbildningen lär det bli fart på tror jag! Go Piratpartiet go! ;o)

Annat än Google Wave?

Som båda är riktigt, riktigt bra. Själv använder jag Google Docs för en del samarbete, men i huvudsak för att skriva på bloggen med. Smidigt - även om Zoho ligger långt framför när det gäller samarbete och teknik överhuvudtaget.


//Zac, påminner om min bloggläsarundersökning

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...