Fortsätt till huvudinnehåll

Spysjuk!


 - Vadan dessa kaskadkräkningar, Zac?

  - Kan det månne vara något du ätit?
 - Nej, läste en artikel på Newsmill där bl a Fredrick Federley och Annie Johansson står som undertecknare...
 - Men varför kräks du av det?
 - Jo, de tar uttryck som "Centerpartiet ska vara det konsekventa frihetliga alternativet i svensk politik" och "frihetlig politik" samt "den personliga integriteten" i munnen...
 - Blouoäägägäääääääääääää.... *spyr också*

Diskade på livstid

Två av undertecknarna är alltså de som svek vår frihet och demokrati i FRA-omröstningen... Och det enda de egentligen har att komma med är hur man sviker sina väljare och i förlängningen demokratin och friheten här i landet.

På ett sätt är det respektabelt att försöka stå upp för vad som är rätt, men sveket blir å andra sidan så mycket större när man väl sedan sviker.

De är, och förblir svikare i den kanske principiellt viktigaste frågan på årtionden.


Givetvis skall vi inte glömma! *torkar mig om munnen och drömmer om Piratpartiet*

Mer om...//Zac, påminner om min bloggläsarundersökning

Läs även andra bloggares åsikter om Piratpartiet, ipred-lagen, , , Sagor från livbåten, Lite lästips @ Elkers.se Twitter Trackbacks for Ett frihetligt manifest för centerpartietEtt frihetligt manifest för Centerpartiet « Emil K, Ett frihetligt manifest för centerpartiet « Erika´

Kommentarer

 1. Gammelpartierna är valmaskiner, de säger vad som helst för att få väljare, det är inflation på deras ord.

  SvaraRadera
 2. Jopps, Piratpartiet i riksdagsvalet 2010 är det enda alternativt faktiskt.

  För en äkta förändring.


  //Zac

  SvaraRadera
 3. Det enda alternativet va bra :)
  Då kanske världens piratpartister enar alla på klimatmötet i Köpenhamn i december.

  För en "äkta förändring" menar jag förstås;)
  De har ju inte hunnit bli några valmaskiner...ännu.

  SvaraRadera
 4. Okej! Sambandet mellan den globala uppvärmningen och pirater är "vetenskapligt löst" med diagram kurva och allt :);)

  Kanske är det därför politikerna inom EU inte vill ta sitt ansvar nu. Japan och Sverige litar i alla fall inte till pirater. De övriga verkar TRO att tidigare prat om två graders temperaturstigning löses med mer eller mindre pirater? De kanske är spagettimonster politikerna inom EU hela bunten? De spagettimonster och vi robotar med spagettihjärnor.

  SvaraRadera
 5. "Vetenskapen" kommer kanske snart med en "vetenskaplig rapport", med diagram och kurva när det gäller feministers och piratpartisters gemensamma påverkan på klimatet? Eller ska vi skilja på sak och person? Unni D är EN feminist inte feminismen med alla dess åsikter sammantagen. Så går det att dra någonting över en kam?

  Unni Drougges kommande bok en stafettroman "kroppens befrielsefront" är ett intressant projekt. Ena halvan skriven av henne den andra av läsarna på nätet. Väldigt bra initiativ?

  Den ska användas i piratpartiets kampanj inför riksdagsvalet. Hon säljer visst halsband också för att sponsra dem.

  Härlig feminist den där Drougge! :) Hmm!

  SvaraRadera
 6. Jag har omvärderat Drougge lite grann - absolut inte helt, men att en skapande människa har vaknat upp ur sin törnrosasömn och insett att vi lever i en konkurrensutsatt 2000-tal är givetvis bara att gratulera!

  Jag har för all del läst ett par av hennes böcker också - och hon är duktig på det hon gör. Har dock svårt för hennes svarta änkan-liknande syn på sina (destruktiva) förhållanden. Hoppas hon hittar hem någon gång.


  //Zac

  SvaraRadera
 7. Du vet, livslång kärlek. Glöd istället för flammor.... ;o)


  //Zac

  SvaraRadera
 8. "Livslång kärlek" ska hon bli en svan? De är trogna varandra sägs det. Strider mot Evolutionen, människa blir svan...
  "Glöd istället för flammor" Det är attraktion inte kärlek? alltså mänsklig kärlek. Glöd har en tendens att plötsligt flamma upp.

  Attraktion gör att vi går in i destruktiva förhållanden? Nu talar jag sak och inte person alltså inte om Drougge.
  Livslång kärlek du menar förstås ENHET! Kärleken till allt och alla. Det som enligt vissa är flummigt.
  :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Är det något i vattnet?

Vad sjutton händer?? Verkligheten har blivit som någon typ av dålig LSD-tripp. Vi har en regering som lovar "de största miljösatsningarna någonsin" - och de skall i huvudsak levereras efter valet (då förhoppningsvis både MP o KD försvunnit, SD minskat och Fi imploderat). Vi har en flyktingmottagning som slagit dubbelknut på sig själv för att upprätthålla illusioner - jag menar "boende för vuxna ensamkommande barn"? På riktigt? Socialdemokraterna som "aldrig någonsin, någon gång, någonstans" skulle göra sig beroende av SD vansinniga när SD inte stödjer regeringens förlag om offentlig upphandling. En f d socialdemokratisk ledare och statsministerkandidat rensas ut av SAP i vad som tydligt ser ut som lite historierevisionism. Utan att någon bryr sig. Och jag börjar tycka synd om Juholt! (Kanske beroende på att även han börjar prata sanningar när slutet på S-karriären närmar sig). Det är regelrätt krig i många ytterområden med bakhåll mot räddnings

Och ändamålsglidningen är ett faktum...

Vad skönt att lagarna mot terrorism och grov brottslighet nu äntligen börjat användas! Vad tryggt vi medborgare har fått det. Och vad fel Piratpartiet och många andra fick! Tryggt!