Fortsätt till huvudinnehåll

Spysjuk!


 - Vadan dessa kaskadkräkningar, Zac?

  - Kan det månne vara något du ätit?
 - Nej, läste en artikel på Newsmill där bl a Fredrick Federley och Annie Johansson står som undertecknare...
 - Men varför kräks du av det?
 - Jo, de tar uttryck som "Centerpartiet ska vara det konsekventa frihetliga alternativet i svensk politik" och "frihetlig politik" samt "den personliga integriteten" i munnen...
 - Blouoäägägäääääääääääää.... *spyr också*

Diskade på livstid

Två av undertecknarna är alltså de som svek vår frihet och demokrati i FRA-omröstningen... Och det enda de egentligen har att komma med är hur man sviker sina väljare och i förlängningen demokratin och friheten här i landet.

På ett sätt är det respektabelt att försöka stå upp för vad som är rätt, men sveket blir å andra sidan så mycket större när man väl sedan sviker.

De är, och förblir svikare i den kanske principiellt viktigaste frågan på årtionden.


Givetvis skall vi inte glömma! *torkar mig om munnen och drömmer om Piratpartiet*

Mer om...//Zac, påminner om min bloggläsarundersökning

Läs även andra bloggares åsikter om Piratpartiet, ipred-lagen, , , Sagor från livbåten, Lite lästips @ Elkers.se Twitter Trackbacks for Ett frihetligt manifest för centerpartietEtt frihetligt manifest för Centerpartiet « Emil K, Ett frihetligt manifest för centerpartiet « Erika´

Kommentarer

 1. Gammelpartierna är valmaskiner, de säger vad som helst för att få väljare, det är inflation på deras ord.

  SvaraRadera
 2. Jopps, Piratpartiet i riksdagsvalet 2010 är det enda alternativt faktiskt.

  För en äkta förändring.


  //Zac

  SvaraRadera
 3. Det enda alternativet va bra :)
  Då kanske världens piratpartister enar alla på klimatmötet i Köpenhamn i december.

  För en "äkta förändring" menar jag förstås;)
  De har ju inte hunnit bli några valmaskiner...ännu.

  SvaraRadera
 4. Okej! Sambandet mellan den globala uppvärmningen och pirater är "vetenskapligt löst" med diagram kurva och allt :);)

  Kanske är det därför politikerna inom EU inte vill ta sitt ansvar nu. Japan och Sverige litar i alla fall inte till pirater. De övriga verkar TRO att tidigare prat om två graders temperaturstigning löses med mer eller mindre pirater? De kanske är spagettimonster politikerna inom EU hela bunten? De spagettimonster och vi robotar med spagettihjärnor.

  SvaraRadera
 5. "Vetenskapen" kommer kanske snart med en "vetenskaplig rapport", med diagram och kurva när det gäller feministers och piratpartisters gemensamma påverkan på klimatet? Eller ska vi skilja på sak och person? Unni D är EN feminist inte feminismen med alla dess åsikter sammantagen. Så går det att dra någonting över en kam?

  Unni Drougges kommande bok en stafettroman "kroppens befrielsefront" är ett intressant projekt. Ena halvan skriven av henne den andra av läsarna på nätet. Väldigt bra initiativ?

  Den ska användas i piratpartiets kampanj inför riksdagsvalet. Hon säljer visst halsband också för att sponsra dem.

  Härlig feminist den där Drougge! :) Hmm!

  SvaraRadera
 6. Jag har omvärderat Drougge lite grann - absolut inte helt, men att en skapande människa har vaknat upp ur sin törnrosasömn och insett att vi lever i en konkurrensutsatt 2000-tal är givetvis bara att gratulera!

  Jag har för all del läst ett par av hennes böcker också - och hon är duktig på det hon gör. Har dock svårt för hennes svarta änkan-liknande syn på sina (destruktiva) förhållanden. Hoppas hon hittar hem någon gång.


  //Zac

  SvaraRadera
 7. Du vet, livslång kärlek. Glöd istället för flammor.... ;o)


  //Zac

  SvaraRadera
 8. "Livslång kärlek" ska hon bli en svan? De är trogna varandra sägs det. Strider mot Evolutionen, människa blir svan...
  "Glöd istället för flammor" Det är attraktion inte kärlek? alltså mänsklig kärlek. Glöd har en tendens att plötsligt flamma upp.

  Attraktion gör att vi går in i destruktiva förhållanden? Nu talar jag sak och inte person alltså inte om Drougge.
  Livslång kärlek du menar förstås ENHET! Kärleken till allt och alla. Det som enligt vissa är flummigt.
  :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Enkelt matematik med SD:s egna siffror

Sverigedemokraterna(SD) går ut hårt med sin våldtäktsstatistik. Ingen direkt överraskning att man håller sig till noga utvalda siffror som styrker partiets genomgående tes att det är invandrare och invandringspolitiken bakom alla problem i samhället. Ettsvarspartiet Jag blir så road av anklagelsen från SD-håll att Piratpartiet "bara är ett enfrågeparti". Och visst så är det - det är bara demokratin som är i riskzonen och förtjänar denna fråga. SD är dock och förblir ett ettsvarsparti - "det är invandringens fel". Försök att ställa vilken fråga som helst, svaret kommer bli "det är invandringens fel". Lite mer jämförelser i slutet... Men våldtäkterna har ju ökat JÄTTEMYCKET?? Den lavinartade svenska ökningen är, precis som de flesta egentligen vet - att man låtit våltäktsbegreppet innefatta en massa andra sexuella brott ( mm ) - inte som SD ohederligt låtsas påvisa att ökningen enbart handlar om flyktingströmmarna. Mer socialklass 3 än "kultur"?

Filmrecension: Familjen Savage

++++ Utmärkt , en riktigt bra film, bör ses ' Familjen Savage ' Oj vilken liten pärla. Bra manus, känslig regi med magkänsla för humorn i vardagen, och i tragiken, och sanslöst skådespeleri från Philip Seymour Hoffman och Laura Linney . Två skådisar som alltid är bra, ofta som biroller, eller som amerikanarna uttrycker bättre - supporting roles. Och oj vad de alltid supportar filmerna de är med i! :o) Den anspråkslösa filmen i sig handlar om ett syskonpar som glidit isär under årens lopp, men när pappan blir dement så måste de samarbeta ihop. Filmen gör ett nerslag mitt i livet hos syskonparet, och lämnar sedan dem där, mitt i livet. En amerikansk independentfilm när de är som bäst. Kanske inte filmen jag visar mina åldriga svärföräldrar, då den är ganska osentimental inför åldrande och död. Riktigt, riktigt bra! //Zac +++++ Världsklass , mästerverk, måste ses ++++ Utmärkt , en riktigt bra film, bör ses +++ Bra , en film som lämnar god eftersmak ++ Godkänd ,

Förbjud direkt!

Sverige är numera det enda landet i Europa som tillåter mobilprat i bilen utan handsfree. Nu kräver Motormännen att användandet av mobiltelefon utan handsfree i bilen förbjuds helt. ( Källa .) Mobiltelefoner, stereo och cyklister - så skulle nog jag rangordna farorna i trafiken. Ja, förutom förarna själva då... ;o) En iakttagelse Jag kör inte så mycket i tjänsten längre, men jag gör som de flesta - jag kör igenom stan till jobbet och på hemväg. När man ser någon uppföra sig som en idiot i trafiken så är det en 20-årig kille i en BMW med ett ENORMT avgasrör, kan vara en äldre Volvo med en löjlig vinge på också. Ser man misstag i trafiken - någon som kör ut felaktigt, byter fil rakt in i bilar på väg om etc så är det nästan utan undantag en förare som pratar i mobil. Snabba på med ett förbud Givetvis skall vi införa ett mobilförbud - helst igår. //Zac, ibland kan det vara en mamma som petar in tutten eller leker med en telning i barnstolen också som vinglar runt i trafiken. Läs äv