Fortsätt till huvudinnehåll

Auto-tune

Jag brukar säga att vilken jäv-a talanglös dåre som helst går att trolla till i studion, framför allt med auto-tune.

Jag hade fel...

Tryck bara på play om ni är inne på masochism!
//Zac, påminner om min bloggläsarundersökning

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Kommentarer

 1. ..it's just the feeling you'r touch the liver...i mitten typ..där gav jag upp.
  Är detta ironi, parodi? Det kan väl inte vara allvar. Snälla Zac, säg att detta är ett skämt.
  PÅ vilken planet har de lärt sig engelska?

  SvaraRadera
 2. Varför magpumpa när man tömt maginnehållet fullständigt efter 2minuter?


  //Zac
  PS. som jämförelse så satt jag o kollade gamla Cher-nummer när jag stötte på denna där... Lite skillnad på sångröst! ;o)

  SvaraRadera
 3. Fy fan! Jag fixade inte att lyssna klart. Mina fingernaglar tog slut efter en femtedel in i klippet. Felet med internet och framför allt youtube, är att de som tar sig själva på för stort allvar och saknar självdistans får uppmärksamhet.

  SvaraRadera
 4. Jag varnade er! Jag tar inget ansvar för förstörd hörsel, sömn, levnandsstandard, självmordstankar och dålig tv-tablå!


  //Zac

  SvaraRadera
 5. Varför magpumpa när man tömt maginnehållet fullständigt efter 2minuter?


  //Zac
  PS. som jämförelse så satt jag o kollade gamla Cher-nummer när jag stötte på denna där... Lite skillnad på sångröst! ;o)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Vadå Liberal-fallos??

Jag fattar inte ståhejet?  Och som vimpel: 

Beeeeenjamin!

Jag läser i Expressen :  Benjamin är glad. Benjamin köper nya byxor. Benjamin är nöjd. Benjamin får syn på tvättrådslappen i byxorna; På tvättrådslappen stod det två separata instruktioner – en för kvinnor, och en för män. Kvinnoinstruktionen var de riktiga tvättråden, medan männen fick följande råd: "Don't even try, just give to:", följt av en pil till ordet "women". Benjamin förstår att det är ett skämt, men "sunkigt och ofräscht" . Benjamin blir chockad. Benjamin blir ilsk. Benjamin säger "det är sexistiskt, helt enkelt" . Benjamin klipper av lappen för att han klarar inte av att gå runt en sådan lapp. Benjamin publicerar en bild med lappen på Facebook. Benjamin hoppas på att den sprids. Benjamin märker att den sprids. Benjamin hamnar i Expressen. Benjamin verkar gladare igen. Jag tänker:  Benjamin kanske borde skaffa sig ett liv?