Fortsätt till huvudinnehåll

Ofarliga saxhugg?

Miss Robinson från Mandomsprovet lever i skräck.
Hennes eget barn försökte döda henne.
Dottern högg skådespelerskan sex gånger med en sax, skriver TMZ.
..
Katharine uppger att hon försökte ringa polisen men att dottern klippte av telefonlinjen med en sax. Sen säger hon att Cleo tog saxen och högg henne i armen cirka sex gånger så hårt att det började blöda.
(Källa.)

Hemskt, hemskt. Säkert någon psykisk sjukdom bakom. Men en del konstigheter i artikeln; "högg henne i armen cirka sex gånger så hårt att det började blöda."

??

Kan man hugga någon i armen sex gånger med en sax utan att det börjar blöda?
Journalismen firar nya triumfer på AB - journalisten utan räknekunskaper räknar fel på 20 år när det kommer till Katharine Ross ålder.

Ung i Mandomsprovet?

Lite räknande på fingrarna ger att hon skulle varit 7, eller möjligtvis 8år gammal när 'Mandomsprovet' (++++) gjordes.
Inte så lite peddovarning eller?
För att vara allvarlig så måste hon, Katharine Ross, varit rejält i ropet i slutet på 60-talet. Dels rollen i Mandomsprovet men också en huvudroll i 'Butch Cassidy och Sundance Kid', en annan supersevärd klassiker.


//Zac

Läs även andra bloggares åsikter om , , , Butch Cassidy och Sundance Kid, ,

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vadå Liberal-fallos??

Jag fattar inte ståhejet?  Och som vimpel: 

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Är det något i vattnet?

Vad sjutton händer?? Verkligheten har blivit som någon typ av dålig LSD-tripp. Vi har en regering som lovar "de största miljösatsningarna någonsin" - och de skall i huvudsak levereras efter valet (då förhoppningsvis både MP o KD försvunnit, SD minskat och Fi imploderat). Vi har en flyktingmottagning som slagit dubbelknut på sig själv för att upprätthålla illusioner - jag menar "boende för vuxna ensamkommande barn"? På riktigt? Socialdemokraterna som "aldrig någonsin, någon gång, någonstans" skulle göra sig beroende av SD vansinniga när SD inte stödjer regeringens förlag om offentlig upphandling. En f d socialdemokratisk ledare och statsministerkandidat rensas ut av SAP i vad som tydligt ser ut som lite historierevisionism. Utan att någon bryr sig. Och jag börjar tycka synd om Juholt! (Kanske beroende på att även han börjar prata sanningar när slutet på S-karriären närmar sig). Det är regelrätt krig i många ytterområden med bakhåll mot räddnings