Fortsätt till huvudinnehåll

Ofarliga saxhugg?

Miss Robinson från Mandomsprovet lever i skräck.
Hennes eget barn försökte döda henne.
Dottern högg skådespelerskan sex gånger med en sax, skriver TMZ.
..
Katharine uppger att hon försökte ringa polisen men att dottern klippte av telefonlinjen med en sax. Sen säger hon att Cleo tog saxen och högg henne i armen cirka sex gånger så hårt att det började blöda.
(Källa.)

Hemskt, hemskt. Säkert någon psykisk sjukdom bakom. Men en del konstigheter i artikeln; "högg henne i armen cirka sex gånger så hårt att det började blöda."

??

Kan man hugga någon i armen sex gånger med en sax utan att det börjar blöda?
Journalismen firar nya triumfer på AB - journalisten utan räknekunskaper räknar fel på 20 år när det kommer till Katharine Ross ålder.

Ung i Mandomsprovet?

Lite räknande på fingrarna ger att hon skulle varit 7, eller möjligtvis 8år gammal när 'Mandomsprovet' (++++) gjordes.
Inte så lite peddovarning eller?
För att vara allvarlig så måste hon, Katharine Ross, varit rejält i ropet i slutet på 60-talet. Dels rollen i Mandomsprovet men också en huvudroll i 'Butch Cassidy och Sundance Kid', en annan supersevärd klassiker.


//Zac

Läs även andra bloggares åsikter om , , , Butch Cassidy och Sundance Kid, ,

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Beeeeenjamin!

Jag läser i Expressen :  Benjamin är glad. Benjamin köper nya byxor. Benjamin är nöjd. Benjamin får syn på tvättrådslappen i byxorna; På tvättrådslappen stod det två separata instruktioner – en för kvinnor, och en för män. Kvinnoinstruktionen var de riktiga tvättråden, medan männen fick följande råd: "Don't even try, just give to:", följt av en pil till ordet "women". Benjamin förstår att det är ett skämt, men "sunkigt och ofräscht" . Benjamin blir chockad. Benjamin blir ilsk. Benjamin säger "det är sexistiskt, helt enkelt" . Benjamin klipper av lappen för att han klarar inte av att gå runt en sådan lapp. Benjamin publicerar en bild med lappen på Facebook. Benjamin hoppas på att den sprids. Benjamin märker att den sprids. Benjamin hamnar i Expressen. Benjamin verkar gladare igen. Jag tänker:  Benjamin kanske borde skaffa sig ett liv?

Vadå Liberal-fallos??

Jag fattar inte ståhejet?  Och som vimpel: