28 dec. 2007

Omkastat!

Jag tdorde itne mnia öogn när jag för ftösra ggåenn lstäe om feeomnent med dteta! Att vi skllue vraa kaplaba att lsäa hlet okdatsame ord, så lnäge som den frtsöa och den sitsa bsatkoven var kavr. Vi ttatir aslltå på oerdt som heelht, itne btaskov för baostkv. Gvveitis går det itne att ktasa om bknstveäroa i ord som är ktraroe än frya bseoäktvr, så de med tre elelr frräe btekväsor är aslltå altild kavr i uinrsgglprut sickk! Dmroeät så torr jag att det i mågnt och mkycet hdanalr om att vi fökseörr fstöguära nätsa ord, bereonde på odfdeörlt iannn. Säkicfrtkt är det i alla flal! //Zac

2 kommentarer:

  1. Det var inte så lätt, men tredje gången gick det. Var fann Du detta mycket intressanta?

    SvaraRadera
  2. Det var ursprungligen en engelsk text från något am universitet (Boston?). Så texten i sig är yours truly annars! Av någon anledning så tycks det mig lättare att läsa det på engelska än på svenska?! Kanske bara tillfälligheter?

    Men det är ganska häftigt! Sonen lärde sig läsa för inte så länge sedan och jag fascinerades mycket av hans felläsningar, t ex hände det att det stod 'sjö', men han läste hav - men även liknande saker. Det undermedvetna är en kraftfull sak!


    //Zac

    SvaraRadera

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...