Fortsätt till huvudinnehåll

Feministisk halmgubbe (P Kadhammar)

Oj! En brutal bredsida bl a för att Peter Kadhammar skrivit en djupt ironisk text om att kritisera en nyutnämnd partiledare för att sprida floskler i sitt installationstal och sedan bli påhoppad som kvinnofientlig. Jag förstår hans förvirring då det inte varit tal om könet på Annie Lööf överhuvudtaget - men feminister är besatta av att dela in världen i kön och sedan göra skillnad på dem.

Mansgris!

Så nu blir han kallad för mansgris av en av Expressens ledarskribenter...
Ja? Vad skall man säga?

Point proven?

Jo, men ta det som ett varnande exempel - kritisera för helvete inte en kvinna - inte ens om det handlar om något som du tycker inte handlar om kön överhuvudtaget, ty feministerna/åsiktspolisen har alltid utslagsrätt och då du tillhör fel kön så är du SKYLDIG! (Är det så vi skall tolka ånyo ett utbrott av detta slaget?)

Läxa!

Hoppas Kadhammar lärt sig läxan och ALDRIG NÅGONSIN kritiserar en kvinna fortsättningsvis - i alla fall inte innan han "skrivit om kvinnojourer"... (WTF liksom?)//Zac

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Är det något i vattnet?

Vad sjutton händer?? Verkligheten har blivit som någon typ av dålig LSD-tripp. Vi har en regering som lovar "de största miljösatsningarna någonsin" - och de skall i huvudsak levereras efter valet (då förhoppningsvis både MP o KD försvunnit, SD minskat och Fi imploderat). Vi har en flyktingmottagning som slagit dubbelknut på sig själv för att upprätthålla illusioner - jag menar "boende för vuxna ensamkommande barn"? På riktigt? Socialdemokraterna som "aldrig någonsin, någon gång, någonstans" skulle göra sig beroende av SD vansinniga när SD inte stödjer regeringens förlag om offentlig upphandling. En f d socialdemokratisk ledare och statsministerkandidat rensas ut av SAP i vad som tydligt ser ut som lite historierevisionism. Utan att någon bryr sig. Och jag börjar tycka synd om Juholt! (Kanske beroende på att även han börjar prata sanningar när slutet på S-karriären närmar sig). Det är regelrätt krig i många ytterområden med bakhåll mot räddnings

Och ändamålsglidningen är ett faktum...

Vad skönt att lagarna mot terrorism och grov brottslighet nu äntligen börjat användas! Vad tryggt vi medborgare har fått det. Och vad fel Piratpartiet och många andra fick! Tryggt!