6 okt. 2011

Feministisk halmgubbe (P Kadhammar)

Oj! En brutal bredsida bl a för att Peter Kadhammar skrivit en djupt ironisk text om att kritisera en nyutnämnd partiledare för att sprida floskler i sitt installationstal och sedan bli påhoppad som kvinnofientlig. Jag förstår hans förvirring då det inte varit tal om könet på Annie Lööf överhuvudtaget - men feminister är besatta av att dela in världen i kön och sedan göra skillnad på dem.

Mansgris!

Så nu blir han kallad för mansgris av en av Expressens ledarskribenter...
Ja? Vad skall man säga?

Point proven?

Jo, men ta det som ett varnande exempel - kritisera för helvete inte en kvinna - inte ens om det handlar om något som du tycker inte handlar om kön överhuvudtaget, ty feministerna/åsiktspolisen har alltid utslagsrätt och då du tillhör fel kön så är du SKYLDIG! (Är det så vi skall tolka ånyo ett utbrott av detta slaget?)

Läxa!

Hoppas Kadhammar lärt sig läxan och ALDRIG NÅGONSIN kritiserar en kvinna fortsättningsvis - i alla fall inte innan han "skrivit om kvinnojourer"... (WTF liksom?)//Zac

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...