Fortsätt till huvudinnehåll

Super Mario Beatbox

Jag är något helt sinnessjukt imponerad!


Alltså - det är ta mig tusan inte mänskligt! Vilken kille! Dessutom är soundtracket till Mario ganska övernaturligt bra även i vanliga fall.. ;o)


//Zac, påminner om min bloggläsarundersökning

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentarer

 1. Enjoy! http://www.youtube.com/user/beardyman?blend=1&ob=4

  SvaraRadera
 2. Tack, denna är väl annars den som jag impats mest av (innan).


  //Zac

  SvaraRadera
 3. Beardyman är extremt rolig i sina framträdanden helt klart värt att kolla enbart för humorn =)
  Annars räknas nog Roxorloops och Shlomo som de bästa i världen.
  Roxorloops:
  http://www.youtube.com/watch?v=hsQCb0TpljA
  Shlomo:
  http://www.youtube.com/watch?v=a6yMzhQHGS0&feature=related
  Coolast:
  http://www.youtube.com/watch?v=dNkLL6P2t4w

  //kk (som återgår till Neil Young, en bok om svarvning och en kopp te. Ha en god helg! =)

  SvaraRadera
 4. Håller med, nu efter att ha sett lite Beardyman! Kul! Själv återgår jag till sängen - upp tidigt och bära möbler hela dagen...


  //Zac

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Vadå Liberal-fallos??

Jag fattar inte ståhejet?  Och som vimpel: 

Beeeeenjamin!

Jag läser i Expressen :  Benjamin är glad. Benjamin köper nya byxor. Benjamin är nöjd. Benjamin får syn på tvättrådslappen i byxorna; På tvättrådslappen stod det två separata instruktioner – en för kvinnor, och en för män. Kvinnoinstruktionen var de riktiga tvättråden, medan männen fick följande råd: "Don't even try, just give to:", följt av en pil till ordet "women". Benjamin förstår att det är ett skämt, men "sunkigt och ofräscht" . Benjamin blir chockad. Benjamin blir ilsk. Benjamin säger "det är sexistiskt, helt enkelt" . Benjamin klipper av lappen för att han klarar inte av att gå runt en sådan lapp. Benjamin publicerar en bild med lappen på Facebook. Benjamin hoppas på att den sprids. Benjamin märker att den sprids. Benjamin hamnar i Expressen. Benjamin verkar gladare igen. Jag tänker:  Benjamin kanske borde skaffa sig ett liv?