16 nov. 2007

Teknikfreak

Teknikfreak som jag är så tänker jag faktiskt just nu testa lite mer teknik på min blogg. Till höger, under den lilla anslagstavlan finns nu en ny liten "widget" - 'Zac-Chat'. Där kan man chatta med mig - om jag är online - och helt privat, d v s ingen annan ser vad som skrivs. Det finns en liten rad där - edit nickname - börja med att ända den och kolla sedan min status, sedan är det bara att fråga på! :o) Väl mött! //Zac

1 kommentar:

  1. Jättekul idé, tycker jag :o) När jag sen funderar lite, så tänker jag - hmmmm, vad skulle jag fråga/chatta om???

    Frågor - dom kommer nog så småningom :o)

    SvaraRadera

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...