Fortsätt till huvudinnehåll

10kg utmaning - Non, je ne regrette rien!

Baaaaakis... Usch och jag som var rejält måttlig igår - tycker jag själv. Vin och lite starkt efteråt.

Vintips här?!

Bardolini Classico 2007 (art.nr 2329) visade sig vara ett oerhört lättdrucket riktigt gott vin, att det var ett oerhört bra pris på det också - 58:- gör inte saken sämre. Rekommenderas!

Fusk...

Lite fusk hann jag dock med - två hamburgare och en potatis, och en handfull godis(!)... Trevlig kväll dock - Non, je ne regrette rien! 

Diagram
//Zac

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Kommentarer

 1. Jag har ännu inte hittat något svårdrucket vin. Och då har jag ändå testat det mesta i prisklass 65-125. Av Bolagets produkter, alltså.

  SvaraRadera
 2. Jag är ganska kass på vin, men jag vet med bestämdhet vilka jag tycker om och vilka jag inte tycker om. Problemet är att hitta någon sammanhållande linje i mina tyckanden... :o|


  //Zac

  SvaraRadera
 3. Jag har ännu inte hittat något svårdrucket vin. Och då har jag ändå testat det mesta i prisklass 65-125. Av Bolagets produkter, alltså.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Vadå Liberal-fallos??

Jag fattar inte ståhejet?  Och som vimpel: 

Beeeeenjamin!

Jag läser i Expressen :  Benjamin är glad. Benjamin köper nya byxor. Benjamin är nöjd. Benjamin får syn på tvättrådslappen i byxorna; På tvättrådslappen stod det två separata instruktioner – en för kvinnor, och en för män. Kvinnoinstruktionen var de riktiga tvättråden, medan männen fick följande råd: "Don't even try, just give to:", följt av en pil till ordet "women". Benjamin förstår att det är ett skämt, men "sunkigt och ofräscht" . Benjamin blir chockad. Benjamin blir ilsk. Benjamin säger "det är sexistiskt, helt enkelt" . Benjamin klipper av lappen för att han klarar inte av att gå runt en sådan lapp. Benjamin publicerar en bild med lappen på Facebook. Benjamin hoppas på att den sprids. Benjamin märker att den sprids. Benjamin hamnar i Expressen. Benjamin verkar gladare igen. Jag tänker:  Benjamin kanske borde skaffa sig ett liv?