27 sep. 2015

Män som grupp är alltid skyldiga till vad individuella män gör!

Hata kollektivet! 
Ögnade igenom mitt FB-flöde och rös lite inombords av en del postningar. Några handlar om berättigade frågeställningar, men där en mer sammantagen bild över personens postningar tecknar en mörk bild av xenofobi och aggressiv rädsla.
Det är trots allt en tunn linje mellan att vara ifrågasättande och att bli stämplad som SD-anhängare.

Misandri

Andra handlar om att försöka skuldbelägga män - i vanlig ordning. Det är standard i varje tidning med självaktning att ha med lite feministiska artiklar som placeras mitt i den smala åsiktskorridoren här extremisterna sätter gränserna.
Rädslan kryper ändp på en när man läser kommentarerna där kollektiv skuld för vad ett fåtal idioter ställer till med tycks vara normalläget.
Det är konstigt, i alla andra fall skulle kollektiv skuld - ex överrepresentationen invandrare och våld - (med rätta) aldrig komma på tal, men när det gäller människor med en grundsyn som bygger på misandri så är det uppenbarligen helt andra spelregler som gäller.
Otäckt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...