Fortsätt till huvudinnehåll

Och så jagar V Amineh Kakabaveh...

Det goda hatet var det ja...
Man läser om en hätsk och ideologiskt (blind) jakt på Amineh Kakabaveh som enligt de mer renläriga i partiet har fel åsikt - och gör dödssynden att yttra den offentligt. Och vilken uppseendeväckande åsikt sedan?
"Ett kraftigt kvinnoförtryck förekommer i invandrartäta ytterområden."

Ja? Och?

Tyvärr gav Amineh Kakabaveh dem ammunition när hon råkade dela felaktigt och rasistiskt innehåll på sociala medier... Nu låg det ute i totalt 12 minuter (om jag inte hörde fel i P1) innan Kakabaveh plockade bort det, så man kan ju hävda att det verkligen handlar om ett uppenbart misstag, men håller man inte partilinjen så skall man avrättas offentligt!

Rysligt, men det är knappast något ovanligt i dessa kretsar.

På FB så kan man läsa om meningsmotståndaren Hanif Bali och hur han bemöts av ledande vänsterpartister. Alla åsikter är välkomna, bara de är de rätta...

Rysligt var ordet.

Från Hanif Balis inlägg:
Jag hade egentligen tänkt göra en uppdatering om min debattartikel som jag har skrivit i SVT Opinion om Barnläkarföreningen, Socialstyrelsen och migrationsverkets misslyckande.
Men tyvärr har jag blivit tvungen att försöka värna mig från bisarra "husblatte"-påhopp från Vänsterpartiets riksdagsledamot och utbildningspolitiska talesperson Daniel Riazat.
Detta blir ett långt inlägg, men jag anser den vara ett viktigt pedagogiskt exempel på vänsterns vedervärdiga metoder.
Jag vet att man från organiserat vänsterhåll (men även från liberalt håll) har haft kritik mot min ton. Det finns självklart en uns av sanning i kritiken, jag är hård. Faktum är att jag är hård på ett sätt som sällan är vanligt bland svensk politisk etablissemang. Detta är inte en slump, en personlighetsbrist eller avsaknad av insikt. Det är fullt medvetet. Men det är även fullt nödvändigt, förklaringen ska ni få nedan:
Som en reaktion på min debattartikel skriver Riazat (V):
- Tragiskt att du glömt din flyktingbakgrund. Undrar hur din framtid hade sett ut om dina åsikter hade majoritet i rixdan när du kom. Men vad gör inte vissa för karriären..
Ja du, att jag som treåring hade blivit medicinskt åldersbedömd hade nog inte ändrat mycket i min framtid. Tydligen är det framtidsförgörande för 3-åringar att få sin ålder fastställd när de saknar identitetshandlingar i Daniel Riazats (V) värld, att jag även kom under Luciabeslutet, det mest flyktingrestriktiva lagrum som tagits i Sveriges riksdag i mannaminne är ett försvårande faktum för Riazat (V).
Men han slutar inte, när han blir ifrågasatt om det är legitimt för en invandrare att ha någon annan åsikt om migrationsfrågor än vänsterpartiet så svarar han:
- Ja, om man har förlorat sitt minne och/eller vill göra karriär.
Så alla "fd flyktingar" (hans definition) som inte håller med Daniel Riazat (V) har antingen ett skadat minne eller är ute efter att göra karriär. Man kan anklaga mig för mycket, men att vara karriärkåt är väl knappast en rättvisande beskrivning. För mer info kan man väl läsa om debaclet kring omröstningen kring folkmordsfrågan.
Han fortsätter: - Tycker bara det är tragiskt att du som fd flykting hatar flyktingar.
Ser ni eskaleringen? Först har jag bara glömt min bakgrund, nu hatar jag plötsligt flyktingar. Låt mig då påminna Daniel Riazat (V) att när han var ute och vevade populistiska plattityder om invandring så skrev jag detta 2012 i Aftonbladet:
"Vi ser även hur dessa ungdomshem har en negativ inverkan på barnen, där små barn hamnar i ett råare sällskap bland äldre ungdomar, där till och med vissa asylsökande av rädsla för avslag inte berättat sanningen om sin ålder. Därmed skapas en otrygg boendesituation för den 13-årige pojken som får dela hem med en 20-årig man. [..] Därför bör ­åldern för asylsökande medicinskt fastställas om barnet saknar identitetshandlingar."
Vem är det som hatar flyktingar? Är det jag som var mån om att 9-åriga Aden aldrig skulle hamna i situationen där två 20-åriga män, poserandes som 15-åringar, medboende på hans HVB-hem kunde våldta honom som Uppdrag Granskning berättade om igår? Eller är det Daniel Riazat (V) som är så mån om att dessa 20-åringar skulle ha rätten att leka barn och parasitera på våra system vi har för att skydda barn?
Självklart blir det reaktioner på hans skriverier, men det slutar inte här. Därtill börjar han skärmdumpa vad några internettroll skrivit till till honom och publicerar det som Hanif Balis rasistiska svans.
Problemet är att de inte ens följer mig, jag har aldrig pratat med dem, aldrig sett dem. De har inget med mig att göra. Varpå hans vänsterkollegor börjar anklaga mig för att vara rasist.
Låt oss ta ett steg tillbaka en sekund; Riksdagsledsmot ger sig på mig och avkräver mig åsikter på grund av min invandrarbakgrund, kastar lögner och epitet på mig på grund av min invandrarbakgrund, därefter ljuger om mig, och i slutändan är det jag som blir kallad för rasist.
Är det meningen att jag ska hålla god ton mot detta? Detta är inget annat än en politiserad vuxenversion av skolgårdsmobbare. Varför ska man i allsin dar hålla god ton mot detta? Vad gagnar det?
Dröm och glöm.


Kommentarer

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Är det något i vattnet?

Vad sjutton händer?? Verkligheten har blivit som någon typ av dålig LSD-tripp. Vi har en regering som lovar "de största miljösatsningarna någonsin" - och de skall i huvudsak levereras efter valet (då förhoppningsvis både MP o KD försvunnit, SD minskat och Fi imploderat). Vi har en flyktingmottagning som slagit dubbelknut på sig själv för att upprätthålla illusioner - jag menar "boende för vuxna ensamkommande barn"? På riktigt? Socialdemokraterna som "aldrig någonsin, någon gång, någonstans" skulle göra sig beroende av SD vansinniga när SD inte stödjer regeringens förlag om offentlig upphandling. En f d socialdemokratisk ledare och statsministerkandidat rensas ut av SAP i vad som tydligt ser ut som lite historierevisionism. Utan att någon bryr sig. Och jag börjar tycka synd om Juholt! (Kanske beroende på att även han börjar prata sanningar när slutet på S-karriären närmar sig). Det är regelrätt krig i många ytterområden med bakhåll mot räddnings

Och ändamålsglidningen är ett faktum...

Vad skönt att lagarna mot terrorism och grov brottslighet nu äntligen börjat användas! Vad tryggt vi medborgare har fått det. Och vad fel Piratpartiet och många andra fick! Tryggt!