5 nov. 2015

Att gå till jobbet en dag och inte komma hem igen...

Jag tar alltid så illa vid mig när man läser om människor som gått till jobbet och sedan aldrig kommit hem igen.
Som den kvinnliga polisen från Örnsköldsvik som dog i olyckan i Fredrika inatt.
Jag skänker en tanke på den bottenlösa och svartkletiga sorg som anhöriga måste känna just nu. De struntar säkert i att hon dog i samhällets tjänst, hon dog när hon jobbade med att hålla oss andra säkra.

Jag tänker på det där ibland. Genomslaget i mitt eget liv är nog som starkast att jag faktiskt saktar ner vid vägarbeten/olyckor och liknande. Jag tycker det är så satans dålig respekt att bara gasa för fullt förbi en arbetsplats. Där andra människor faktiskt arbetar. Det är deras arbetsplats.
Så fruktansvärt respektlöst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...